Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza GKS Jastrzębie Tauzen City
Kobra2 Tactiek na bezrybie
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 66.6
solid Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Brownhill speelt de bal door. Ónody rent richting de bal. Ónody passt de bal zonder na te denken. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Wispelaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Smolarek geeft een lange en hoge pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba passt de bal met de wreef. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Słowacki rent richting de bal. Kojotovski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smolarek. Smolarek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ónody is nu in balbezit. Ónody probeert naar een medespeler te passen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Wispelaere probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Congedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciucă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garaba neemt zijn aanloop. Wispelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:1

23e minuut.
Kultashev kopt de bal weg. Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Brownhill is nu in balbezit. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:2

25e minuut.
Garaba met een sublieme pass. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Brownhill met een sublieme pass. Smolarek is nu in balbezit. Smolarek passt de bal zonder na te denken. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ónody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu geeft de bal voor. Daar is Garaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:3

38e minuut.
Kryger heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Malik geeft een hoge lob. Ciucă rent richting de bal. Ciucă passt de bal met de wreef. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă met een sublieme pass. Ónody geeft een lange en hoge pass. Garaba springt en kopt de bal. Wispelaere bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 61%, Tauzen City 39%.
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:3

46e minuut.
Cornel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Congedo met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Kozemčák begaat een overtreding. Kozemčák krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Klungelig pakt Kozemčák de bal. Ciucă rent richting de bal. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel. Wispelaere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:4

52e minuut.
Detyniecki geeft een lange en hoge pass. Ciucă rent richting de bal. Congedo verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ... Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Malik rent richting de bal. Malik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kultashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamieson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jamieson rent richting de bal. Jamieson passt de bal zonder na te denken. Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek passt de bal met de wreef. Brownhill geeft de bal voor. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:5

63e minuut.
Sharadze passt de bal met de wreef. Kryger is nu in balbezit. Bülbüloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bülbüloğlu krijgt een gele kaart. Kryger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Maringá neemt zijn aanloop. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanjo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brownhill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brownhill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciucă krijgt zijn hoofd ertegen. Wispelaere bokst de bal weg.

73e minuut.
Kultashev geeft een hoge lob. Bülbüloğlu kopt de bal weg. Brownhill probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Congedo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă passt de bal in één keer door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bülbüloğlu onderschept slim de pass. Ónody is nu in balbezit. Ónody speelt de bal door. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Ónody met een snelle inworp. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu geeft een lange en hoge pass. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jamieson de bal. Brownhill rent richting de bal. Brownhill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wispelaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wispelaere probeert naar een medespeler te passen. Smolarek kopt de bal weg. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Ciucă springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ónody kopt de bal weg. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piejko krijgt een gele kaart. Ciucă raakt geblesseerd tijdens het duel. Garaba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

85e minuut.
Bülbüloğlu met de inworp. Ónody geeft een hoge lob. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:6

86e minuut.
Brownhill is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brownhill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolarek geeft de bal voor. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Brownhill geeft een lange en hoge pass. Garaba kopt de bal weg. Daar is Piejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Malik rent richting de bal. Malik geeft een lange en hoge pass. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Garaba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 68%, Tauzen City 32%.
Forza GKS Jastrzębie - Tauzen City 0:7