Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Orzeł II Leśne Buchaje
New Tactiek zzz
47% Balbezit 53%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 58.7
adequate Schieten incredible
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ursachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ursachi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jankowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:1

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jankowiak niet meer kan verder spelen. Bujnowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Haferkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haferkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobedo met een snel genomen vrije trap. Kocisz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kocisz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Caferra de bal. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel. Bujnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:2

11e minuut.
Escobedo met een sublieme pass. Haferkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Haferkamp passt de bal met de wreef. Kocisz rent richting de bal. Kocisz schiet op doel. Bujnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:3

14e minuut.
Bambagini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haferkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:4

17e minuut.
Escobedo geeft een hoge lob. Kocisz is nu in balbezit. Haferkamp rent richting de bal. Haferkamp haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:5

17e minuut.
Zisiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haferkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Haferkamp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ursachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursachi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haferkamp geeft de bal voor. Ursachi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:6

20e minuut.
Vujnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujnović passt de bal zonder na te denken. Caferra heeft problemen om de bal te vangen. Weißenfeldt onderschept slim de pass. Weißenfeldt geeft een hoge lob. Bujnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ursachi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sopata. Ursachi raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sürmeli met een sublieme pass. Ursachi is nu in balbezit. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Bujnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:7

36e minuut.
Ravizza geeft een lange en hoge pass. Haferkamp is nu in balbezit. Haferkamp met een sublieme pass. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:8

41e minuut.
Sürmeli probeert naar een medespeler te passen. Kocisz is nu in balbezit. Urra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urra krijgt een gele kaart. Kocisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haferkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Całka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:9

42e minuut.
Sürmeli met een sublieme pass. Haferkamp is nu in balbezit. Haferkamp passt de bal in één keer door. Ursachi rent richting de bal. Ursachi draait met de bal, schiet en ... Bujnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Orzeł II 87%, Leśne Buchaje 13%.
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:9

55e minuut.
Sopata geeft een lange en hoge pass. Weißenfeldt is nu in balbezit. Weißenfeldt geeft een lange en hoge pass. Ursachi rent richting de bal. Ursachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bujnowski trapt de bal weg. Escobedo kopt de bal weg. Ursachi rent richting de bal. Ursachi schiet op doel. Bujnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:10

59e minuut.
Sopata verovert de bal door een tackle van achteren. Kocisz rent richting de bal. Kocisz met een sublieme pass. Ursachi rent richting de bal. Ursachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:11

62e minuut.
Klungelig pakt Urra de bal. Aguzzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sürmeli. Sürmeli krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Całka rent richting de bal. Całka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Haferkamp de bal onder controle te krijgen. Haferkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:12

71e minuut.
Sürmeli verovert de bal door een tackle van achteren. Sürmeli passt de bal in één keer door. Haferkamp rent richting de bal. Haferkamp schiet op doel. Bujnowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ursachi rent richting de bal. Haferkamp rent richting de bal. Ursachi rent richting de bal. Ursachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:13

75e minuut.
Ursachi onderschept slim de pass. Haferkamp speelt de bal door. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz schiet op doel. Bujnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:14

77e minuut.
Muselli is nu in balbezit. Urra rent richting de bal. Sürmeli verovert de bal door een tackle van achteren. Sürmeli geeft de bal voor. Haferkamp springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:15

78e minuut.
Haferkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Całka onderschept slim de pass. Całka passt de bal in één keer door. Kocisz rent richting de bal. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Bambagini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambagini geeft een hoge lob. Inworp. Haferkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursachi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:16

87e minuut.
Wyhowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aguzzi de bal. Urra probeert naar een medespeler te passen. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Orzeł II 80%, Leśne Buchaje 20%.
ŁKS Orzeł II - Leśne Buchaje 0:16