Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZiomSquad Start Podlasie
3.0 Tactiek 1
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
27.8 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Rocinha kopt de bal weg. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajkowski passt de bal zonder na te denken. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmit geeft de bal voor. Patyczek rent richting de bal. Grylewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grylewski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Doliński speelt de bal door. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha speelt de bal door. Klungelig pakt Ciutol de bal. Ciutol haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciutol zal de hoekschop nemen. Rocinha rent richting de bal. Rocinha geeft een hoge lob. Kulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Jakosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

15e minuut.
Doliński speelt de bal door. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajkowski speelt de bal door. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Rajkowski onderschept slim de pass. Rajkowski passt de bal in één keer door. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rajkowski rent richting de bal. Daar is Rajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajkowski geeft een hoge lob. Ciutol rent richting de bal. Ciutol geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kulczyk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grocholak rent richting de bal. Rajkowski onderschept slim de pass. Rajkowski geeft de bal voor. Kulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rocinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciutol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciutol speelt de bal door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Ciutol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciutol geeft een hoge lob. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Start Podlasie 0:1

42e minuut.
Grocholak rent richting de bal. Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk kan de bal niet met de borst controleren. Kulczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarachulski de bal. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Start Podlasie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 74%, Start Podlasie 26%.
ZiomSquad - Start Podlasie 0:2

50e minuut.
Rajkowski is nu in balbezit. Rajkowski passt de bal zonder na te denken. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuchczyński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński speelt de bal door. Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch schiet op doel. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Start Podlasie 0:3

66e minuut.
Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowski passt de bal in één keer door. Daar is Kuchczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Bosek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Rocinha met een sublieme pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek geeft een lange en hoge pass. Kulczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Start Podlasie 0:4

77e minuut.
Hałaczkiewicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bodzioch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gąsiewski komt het veld opgelopen. Łazarewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doliński rent richting de bal. Doliński geeft de bal voor. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rajkowski zal de hoekschop nemen. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Łazarewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gąsiewski kan de bal niet met de borst controleren. Gąsiewski geeft de bal voor. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarachulski rent richting de bal. Kulczyk onderschept slim de pass. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Start Podlasie 0:5

88e minuut.
Leśnik speelt de bal door. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski haalt uit met een fantastische trap. Szczurowski krijgt zijn hoofd ertegen. Janczar kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rocinha kopt de bal weg. Daar is Tarachulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch schiet op doel. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 55%, Start Podlasie 45%.
ZiomSquad - Start Podlasie 0:5