Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 España U21
Ulos vai tulos? Tactiek WGC-2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
54.5 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Väisälä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vesama bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesama geeft de bal voor. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cenamor met een snelle inworp. Väisälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraile onderschept slim de pass. Peraile geeft een hoge lob. Moso Hernandez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peraile passt de bal met de wreef. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal met de wreef. Vesama rent richting de bal. Vesama geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Korhola geeft een hoge lob. Daar is Perra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammela is nu in balbezit. Tammela draait met de bal, schiet en ... Agirrezabala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perra kan de bal niet met de borst controleren. Hännikäinen is nu in balbezit. Agirrezabala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hännikäinen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - España U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 29%, España U21 71%.
Suomi U21 - España U21 1:0

46e minuut.
Movilla komt het veld opgelopen. Estebaranz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
García Suárez passt de bal in één keer door. Movilla speelt de bal door. Cenamor rent richting de bal. Cenamor geeft een lange en hoge pass. Estebaranz maakt een snoekduik en kopt de bal. Haaranen bokst de bal weg.

51e minuut.
Haaranen probeert naar een medespeler te passen. García Suárez is nu in balbezit. Inworp. García Suárez met een snelle inworp. Movilla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Movilla is nu in balbezit. Pakarinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pakarinen geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen schiet op doel. Agirrezabala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sidro komt het veld opgelopen. Leppihalme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hännikäinen springt en kopt de bal. Agirrezabala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - España U21 2:0

62e minuut.
Peraile bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraile passt de bal in één keer door. Daar is Cenamor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenamor geeft de bal voor. Sidro springt en kopt de bal. Haaranen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estebaranz stond buitenspel. Vuoriniemi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Peraile is nu in balbezit. Peraile probeert naar een medespeler te passen. Movilla met een sublieme pass. Estebaranz is nu in balbezit. Estebaranz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Longhi komt het veld opgelopen. Noronen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cenamor is nu in balbezit. Väisälä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cenamor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cenamor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sidro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - España U21 2:1

87e minuut.
Cenamor passt de bal met de wreef. Väisälä is nu in balbezit. Sidro verovert de bal door een tackle van achteren. Sidro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - España U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 46%, España U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - España U21 2:2