Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România U21 Česká republika U21
Checa1 Tactiek Poland_7
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Ostaşu met de inworp. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu geeft een hoge lob. Krčín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rychlík is nu in balbezit. Toužebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Toužebný rent richting de bal. Toužebný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ostaşu kopt de bal weg. Kareš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareš geeft een hoge lob. Toužebný rent richting de bal. Toužebný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 39%, Česká republika U21 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România U21 - Česká republika U21 0:0

46e minuut.
Nepivoda komt het veld opgelopen. Spinu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tujka geeft de bal voor. Rychlík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lord de bal onder controle te krijgen. Nepivoda rent richting de bal. Nepivoda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Belu komt het veld opgelopen. Komínek komt het veld opgelopen. Šomek komt het veld opgelopen. Rogoveanu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rogoveanu speelt de bal door. Stoichiţă rent richting de bal. Palas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lizák met een sublieme pass. Palas rent richting de bal. Palas passt de bal met de wreef. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Nichifor komt het veld opgelopen. Enculescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Šomek met de inworp. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák speelt de bal door. Šomek geeft de bal voor. Nepivoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tilea onderschept slim de pass. Lizák rent richting de bal. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Česká republika U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 43%, Česká republika U21 57%.
România U21 - Česká republika U21 0:1