Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rit Mus Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4958
Rit Mus CF RomerOne
HOVIRAG Tactiek ro
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 44
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Supka is nu in balbezit. Piersic rent richting de bal. Supka rent richting de bal. Piersic is nu in balbezit. Piersic haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu bokst de bal weg.

8e minuut.
Rudeanu kopt de bal weg. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar draait met de bal, schiet en ... Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 0:1

9e minuut.
Dulea is nu in balbezit. Dulea geeft een lange en hoge pass. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - CF RomerOne 1:1

16e minuut.
Melis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zarov de bal. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 2:1

20e minuut.
Melis kopt de bal weg. Zarov rent richting de bal. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 3:1

26e minuut.
Piersic springt en kopt de bal. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Zarov onderschept slim de pass. Melis geeft een hoge lob. Piersic krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stier speelt de bal door. Bedoya rent richting de bal. Bedoya passt de bal met de wreef. Mieśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieśko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Lasar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasar passt de bal in één keer door. Gyetvai kan de bal niet met de borst controleren. Gyetvai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mecu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jordamović probeert naar een medespeler te passen. Zahiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zabojowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu geeft een hoge lob. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 46%, CF RomerOne 54%.
Rit Mus - CF RomerOne 3:1

49e minuut.
Mieśko is nu in balbezit. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea passt de bal zonder na te denken. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg. Klungelig pakt Piersic de bal. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 4:1

57e minuut.
Daar is Zarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru schiet op doel. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 5:1

73e minuut.
Supka met een sublieme pass. Daar is Piersic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabojowski rent richting de bal. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rudeanu kopt de bal weg. Dulea geeft een hoge lob. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 6:1

76e minuut.
Efremov geeft een hoge lob. Inworp. Melis met de inworp. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Piersic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - CF RomerOne 7:1

87e minuut.
Rudeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordamović geeft de bal voor. Mieśko rent richting de bal. Mieśko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 34%, CF RomerOne 66%.
Rit Mus - CF RomerOne 7:1