Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - *Piast* Gliwice
tiki taka atack Tactiek Aa
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius passt de bal met de wreef. Zidane met een sublieme pass. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Halik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is DiMaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorab rent richting de bal. Met opzet legt DiMaria zijn tegenspeler op de grond. Chorab moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chorab kan niet meer verder spelen. Degrasiński komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Oglocki rent richting de bal. Ivaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaschenko probeert naar een medespeler te passen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Halik probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński kopt de bal weg. Zidane met een sublieme pass. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 1:0

16e minuut.
Zidane probeert naar een medespeler te passen. Helvei rent richting de bal. Neros verovert de bal door een tackle van achteren. Venevyčius verovert de bal door een tackle van achteren. Venevyčius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 2:0

18e minuut.
Korzym passt de bal in één keer door. Zidane speelt de bal door. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 3:0

28e minuut.
DiMaria passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Venevyčius de bal. Helvei is nu in balbezit. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal zonder na te denken. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 4:0

35e minuut.
Venevyčius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzysztoń de bal. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Zidane de bal. Zidane met een sublieme pass. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius is nu in balbezit. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Halik bokst de bal weg.

43e minuut.
Campbell rent richting de bal. Zidane speelt de bal door. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dunin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 5:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honkasalo komt het veld opgelopen. Henicke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 38%, *Piast* Gliwice 62%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 5:0

51e minuut.
DiMaria verovert de bal door een tackle van achteren. DiMaria speelt de bal door. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 6:0

54e minuut.
Halik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Honkasalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honkasalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyama verovert de bal door een tackle van achteren. Oyama geeft een lange en hoge pass. Daar is Venevyčius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venevyčius schiet op doel. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Venevyčius met een sublieme pass. DiMaria is nu in balbezit. DiMaria speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 7:0

62e minuut.
Brękus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. DiMaria bereikt de bal nog maar net als eerste. DiMaria passt de bal zonder na te denken. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
DiMaria met een sublieme pass. Helvei is nu in balbezit. Korzym verovert de bal door een tackle van achteren. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Helvei passt de bal in één keer door. Honkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo passt de bal met de wreef. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 8:0

84e minuut.
Campbell met een sublieme pass. Venevyčius rent richting de bal. Bombardier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bombardier krijgt een gele kaart. Venevyčius raakt geblesseerd tijdens het duel. Honkasalo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 29%, *Piast* Gliwice 71%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - *Piast* Gliwice 9:0