Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Typerzy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2912
Typerzy Fc Mimik
gigi Tactiek LOL
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten formidable
weak Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft de bal voor. Daar is Urieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:1

7e minuut.
Canales speelt de bal door. Doncu speelt de bal door. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Noormaa kopt de bal weg. Almendarez speelt de bal door. Klungelig pakt Urieta de bal. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:2

14e minuut.
Chierico is nu in balbezit. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio passt de bal zonder na te denken. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Almendarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendarez met een sublieme pass. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Almendarez verovert de bal door een tackle van achteren. Almendarez geeft een hoge lob. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Saenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Doncu rent richting de bal. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:3

25e minuut.
Daar is Amâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:4

26e minuut.
Ghinescu onderschept slim de pass. Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Noormaa rent richting de bal. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Almendarez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Proença komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Chierico is nu in balbezit. Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ... Saenz bokst de bal weg.

41e minuut.
Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan met een sublieme pass. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro haalt uit met een fantastische trap. Nádai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Przedpełski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov onderschept slim de pass. Yankov probeert naar een medespeler te passen. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Saenz bokst de bal weg.

45e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amâncio passt de bal met de wreef. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Typerzy 73%, Fc Mimik 27%.
Typerzy - Fc Mimik 0:5

50e minuut.
Płyta passt de bal zonder na te denken. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:6

55e minuut.
Proença met een sublieme pass. Amâncio geeft de bal voor. Urieta heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio passt de bal met de wreef. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Canales geeft een lange en hoge pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Proença. Proença krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een hoge lob. Osajda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:7

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chierico met de inworp. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Płyta probeert de bal met de borst te controleren. Płyta met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - Fc Mimik 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Typerzy 63%, Fc Mimik 37%.
Typerzy - Fc Mimik 0:8