Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LoopsAreBack Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8207
LoopsAreBack FC Gladiatorzy
loop4 Tactiek G-G
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 60.9
incredible Schieten very good
formidable Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenea. Nam Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Włodarczyk met een snel genomen vrije trap. Ziegner kopt de bal weg. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegner verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegner probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Włodarczyk passt de bal zonder na te denken. Bojčev heeft problemen om de bal te vangen. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft de bal voor. Nam Việt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk speelt de bal door. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt schiet op doel. Prokopowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Raphael de bal. Nenea probeert naar een medespeler te passen. Chalcarz verovert de bal door een tackle van achteren. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin draait met de bal, schiet en ... Oswald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Włodarczyk probeert naar een medespeler te passen. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chalcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalcarz passt de bal zonder na te denken. Roşca speelt de bal door. Torvoll rent richting de bal. Torvoll draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz bokst de bal weg.

19e minuut.
Pasek speelt de bal door. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Torvoll is nu in balbezit. Villareal geeft de bal voor. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Pasek geeft een lange en hoge pass. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Wojciulewicz de bal. Raphael rent richting de bal. Raphael geeft een lange en hoge pass. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 40%, FC Gladiatorzy 60%.
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 3:0

46e minuut.
Chalcarz rent richting de bal. Chalcarz geeft een hoge lob. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 4:0

48e minuut.
Ziegner rent richting de bal. Ziegner passt de bal met de wreef. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Pasek verovert de bal door een tackle van achteren. Pasek geeft een lange en hoge pass. Allen is nu in balbezit. Allen geeft een lange en hoge pass. Nenea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Musiałowski kopt de bal weg. Daar is Wojciulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rondana passt de bal in één keer door. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meco passt de bal in één keer door. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal zonder na te denken. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael met een sublieme pass. Villareal speelt de bal door. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bojčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Roşca passt de bal zonder na te denken. Torvoll is nu in balbezit. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Di Meco geeft de bal voor. Pasek geeft de bal voor. Torvoll is nu in balbezit. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Roşca speelt de bal door. Ziegner is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Allen ... Strafschop! Allen krijgt een gele kaart. Ziegner raakt geblesseerd tijdens het duel. Nam Việt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 5:0

72e minuut.
Tianjin probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll is nu in balbezit. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nenea passt de bal met de wreef. Ćmich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin schiet op doel. Oswald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 5:1

82e minuut.
Torvoll rent richting de bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll verovert de bal door een tackle van achteren. Torvoll haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 6:1

86e minuut.
Włodarczyk onderschept slim de pass. Włodarczyk probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pasek geeft een hoge lob. Roşca kopt de bal weg. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 7:1

90e minuut.
Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich speelt de bal door. Chalcarz speelt de bal door. Roşca is nu in balbezit. Roşca draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 34%, FC Gladiatorzy 66%.
LoopsAreBack - FC Gladiatorzy 8:1