Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BajenTown Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5506
Bajen_forever KF Trepça `89
Hard Tactiek 433
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.4 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Gavrić met een sublieme pass. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg passt de bal in één keer door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tregert geeft een lange en hoge pass. Ilaj controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grubczyk neemt vlug de vrije trap. Gappa rent richting de bal. Gappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Thiery geeft een hoge lob. Gappa rent richting de bal. Sälle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sälle krijgt een gele kaart. Gappa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sälle geeft een lange en hoge pass. Bourbotte legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev rent richting de bal. Löfberg onderschept slim de pass. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Thiery passt de bal zonder na te denken. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk passt de bal met de wreef. Bourbotte heeft problemen om de bal te vangen. Bourbotte draait met de bal, schiet en ... Silfverskiöld bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thiery zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bourbotte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 1:0

25e minuut.
Doeltrap. Silfverskiöld trapt de bal weg van het doel. Thiery kopt de bal weg. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 2:0

27e minuut.
Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery met een sublieme pass. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte probeert naar een medespeler te passen. Gappa is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 3:0

35e minuut.
Thiery verovert de bal door een tackle van achteren. Thiery met een sublieme pass. Rütten bereikt de bal nog maar net als eerste. Rütten geeft een lange en hoge pass. Bourbotte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rütten maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gappa probeert de bal aan de voet te houden. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel. Silfverskiöld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 37%, KF Trepça `89 63%.
Bajen_forever - KF Trepça `89 4:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. af Klinteberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft de bal voor. Ilaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rütten passt de bal met de wreef. Thiery is nu in balbezit. Thiery passt de bal in één keer door. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García schiet op doel. Silfverskiöld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tregert is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thiery zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gappa heeft problemen om de bal te vangen. Silfverskiöld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 5:0

54e minuut.
Rütten is nu in balbezit. Rütten geeft een lange en hoge pass. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 6:0

59e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap. Matsson heeft problemen om de bal te vangen. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Tregert is nu in balbezit. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Silfverskiöld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 7:0

68e minuut.
Rütten is nu in balbezit. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García speelt de bal door. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ruiz García is nu in balbezit. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tregert onderschept slim de pass. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 8:0

79e minuut.
Ciman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciman geeft een hoge lob. Tregert probeert de bal aan de voet te houden. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte draait met de bal, schiet en ... Silfverskiöld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ruiz García passt de bal met de wreef. Grubczyk met een sublieme pass. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. Silfverskiöld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 9:0

88e minuut.
Thiery passt de bal met de wreef. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - KF Trepça `89 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 43%, KF Trepça `89 57%.
Bajen_forever - KF Trepça `89 10:0