Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Urbano Caldeira Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10732
Santos Football Club FC Germany
iNOVA Tactiek 4D-MC-2I-W-2A
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
52.1 gemiddelde waardering 67
good Schieten formidable
solid Passen formidable
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Pfenniger met een sublieme pass. Koteš met een sublieme pass. Klungelig pakt Kallonen de bal. Kallonen geeft een lange en hoge pass. Răcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Šternberk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Balaban geeft een hoge lob. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft een hoge lob. Bratti krijgt zijn hoofd ertegen. Šternberk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Koteš speelt de bal door. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru passt de bal in één keer door. Bratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratti schiet op doel. Šternberk bokst de bal weg.

25e minuut.
Kallonen probeert naar een medespeler te passen. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kallonen zal de hoekschop nemen. Bratti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kallonen is nu in balbezit. Kallonen passt de bal in één keer door. Koteš is nu in balbezit. Koteš geeft de bal voor. Răcaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kallonen rent richting de bal. Kallonen met een sublieme pass. Răcaru rent richting de bal. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Deckers probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kallonen is nu in balbezit. Kallonen geeft een lange en hoge pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. Šternberk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - FC Germany 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 62%, FC Germany 38%.
Santos Football Club - FC Germany 0:1

46e minuut.
Pérez Elorrieta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kemancı passt de bal in één keer door. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger geeft de bal voor. Bratti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - FC Germany 0:2

55e minuut.
Pfenniger probeert naar een medespeler te passen. Koteš met een sublieme pass. Pérez Elorrieta is nu in balbezit. Pérez Elorrieta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Biro-Biro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kallonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Elorrieta is nu in balbezit. Pérez Elorrieta schiet op doel. Šternberk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Koteš passt de bal in één keer door. Daar is Kallonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallonen speelt de bal door. Pérez Elorrieta rent richting de bal. Pérez Elorrieta schiet op doel. Šternberk bokst de bal weg.

62e minuut.
Suzano passt de bal met de wreef. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger probeert naar een medespeler te passen. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft de bal voor. Šternberk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Koteš met een sublieme pass. Kallonen rent richting de bal. Kallonen passt de bal in één keer door. Pérez Elorrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Elorrieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - FC Germany 0:3

85e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger passt de bal met de wreef. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft de bal voor. Bratti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 68%, FC Germany 32%.
Santos Football Club - FC Germany 0:3