Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żołnierze Wyklęci Pogoń Kietlin C.F.
AK new mir Tactiek Test_1
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 31.8
very good Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen weak


6e minuut.
Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarella heeft problemen om de bal te vangen. Chiarella geeft een lange en hoge pass. Magiera springt en kopt de bal. Gentil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiarella neemt de hoekschop. Tsigitsa springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal in één keer door. Magiera is nu in balbezit. Magiera draait met de bal, schiet en ... Gentil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Reccagni met een sublieme pass. Băluş is nu in balbezit. Magiera onderschept slim de pass. Magiera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Holak kan de bal niet met de borst controleren. Chiarella geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsigitsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magiera rent richting de bal. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Gentil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Chiarella geeft een hoge lob. Tsigitsa kopt de bal weg. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ... Gentil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Pogoń Kietlin C.F. 1:0

45e minuut.
Talabér komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 31%, Pogoń Kietlin C.F. 69%.
Żołnierze Wyklęci - Pogoń Kietlin C.F. 1:0

47e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Chiarella verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarella geeft de bal voor. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Chiarella rent richting de bal. Chiarella passt de bal zonder na te denken. Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér schiet op doel. Gentil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Lisicyn kopt de bal weg. Băluş heeft problemen om de bal te vangen. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Pogoń Kietlin C.F. 2:0

58e minuut.
Csorba komt het veld opgelopen. Coşerea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Biały komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talabér rent richting de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Pogoń Kietlin C.F. 3:0

66e minuut.
Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Poničan is nu in balbezit. Poničan passt de bal in één keer door. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... Koenig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Pogoń Kietlin C.F. 3:1

68e minuut.
Tsigitsa is nu in balbezit. Băluş onderschept slim de pass. Băluş met een sublieme pass. Klungelig pakt Talabér de bal. Talabér schiet op doel. Gentil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Goździkowy probeert naar een medespeler te passen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea met een sublieme pass. Talabér rent richting de bal. Talabér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsigitsa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coşerea neemt de hoekschop. Gentil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Csorba verovert de bal door een tackle van achteren. Csorba geeft een lange en hoge pass. Talabér rent richting de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... Gentil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér verovert de bal door een tackle van achteren. Talabér passt de bal met de wreef. Tsigitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsigitsa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cieślarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér rent richting de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... Gentil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu passt de bal in één keer door. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér schiet op doel. Gentil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 32%, Pogoń Kietlin C.F. 68%.
Żołnierze Wyklęci - Pogoń Kietlin C.F. 3:1