Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Radomsport Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7574
Papadensy mF.C Pieruny w szopie!
Antos Tactiek Jazda!!!
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten weak
weak Passen average
good Verdedigen excellent


13e minuut.
Davidson met een sublieme pass. Szamocki rent richting de bal. Szamocki geeft een lange en hoge pass. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angulo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Pieruny w szopie! 1:0

15e minuut.
Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar passt de bal met de wreef. Saldarriaga heeft problemen om de bal te vangen. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ... Hariga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Pieruny w szopie! 2:0

26e minuut.
Davidson onderschept slim de pass. Davidson met een sublieme pass. Egheyan rent richting de bal. Egheyan geeft een hoge lob. Kubica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gernhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gernhardt geeft de bal voor. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papadensy mF.C 48%, Pieruny w szopie! 52%.
Papadensy mF.C - Pieruny w szopie! 2:0

85e minuut.
Bytnowicz passt de bal met de wreef. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papadensy mF.C 48%, Pieruny w szopie! 52%.
Papadensy mF.C - Pieruny w szopie! 2:0