Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Gdovia Gdów Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4651
FC Gdovia Gdów SOKiS SPARTA CHORZELÓW
gDoViA Tactiek 343 p
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Timmer heeft problemen om de bal te vangen. Timmer met een sublieme pass. Buchner geeft een hoge lob. Caetano springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:0

8e minuut.
Timmer geeft de bal voor. Wiankowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Torjman de bal. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Buchner passt de bal zonder na te denken. Wiankowski rent richting de bal. Lurling is nu in balbezit. Lurling geeft een lange en hoge pass. Caetano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Raczek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mantar is nu in balbezit. Mantar passt de bal in één keer door. Daar is Szücs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szücs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Beaumont geeft een lange en hoge pass. Mantar kopt de bal weg. Fogar heeft problemen om de bal te vangen. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Timmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timmer met een sublieme pass. Buchner probeert naar een medespeler te passen. Caetano rent richting de bal. Caetano schiet op doel. Klepp bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Szücs rent richting de bal. Szücs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Beaumont heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont met een sublieme pass. Rebane met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lurling passt de bal met de wreef. Buchner rent richting de bal. Buchner speelt de bal door. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski haalt uit met een fantastische trap. Klepp bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 51%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 49%.
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:0

46e minuut.
Timmer passt de bal zonder na te denken. Holban rent richting de bal. Caetano onderschept slim de pass. Caetano draait met de bal, schiet en ... Klepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 2:0

52e minuut.
Doeltrap. Alzamendi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shevley komt het veld opgelopen. Mouret komt het veld opgelopen. Olaru komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Alzamendi kopt de bal weg. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano draait met de bal, schiet en ... Klepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 3:0

60e minuut.
Torjman rent richting de bal. Rebane rent richting de bal. Rebane speelt de bal door. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel. Donskis bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machiels komt het veld opgelopen. Muchomorski komt het veld opgelopen. Damião komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Lurling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchner is nu in balbezit. Buchner draait met de bal, schiet en ... Klepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 4:0

79e minuut.
Alzamendi passt de bal met de wreef. Raczek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alzamendi zal de hoekschop nemen. Muchomorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klepp bokst de bal weg.

85e minuut.
Fogar speelt de bal door. Matošević speelt de bal door. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret schiet op doel. Donskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 49%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 51%.
FC Gdovia Gdów - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 4:1