Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice Piguaszewscy
WSRSC Tactiek 442
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 42.5
outstanding Schieten adequate
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Are is nu in balbezit. Aguirre begaat een overtreding. Are is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasecinic met een snel genomen vrije trap. Keseroğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 1:0

2e minuut.
Stalmach is nu in balbezit. Keseroğlu onderschept slim de pass. Keseroğlu speelt de bal door. Are is nu in balbezit. Are haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Are onderschept slim de pass. Are probeert naar een medespeler te passen. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap. Asnaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Keseroğlu is nu in balbezit. Sako legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keseroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okusun neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 2:0

8e minuut.
Moskała verovert de bal door een tackle van achteren. Pasecinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasecinic passt de bal zonder na te denken. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu draait met de bal, schiet en ... Cerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keseroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Keseroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sako geeft een hoge lob. Becla speelt de bal door. Pikuła is nu in balbezit. Pikuła geeft de bal voor. Keseroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De Laet rent richting de bal. Pikuła onderschept slim de pass. Pikuła passt de bal zonder na te denken. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap. Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pikuła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okusun de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okusun zal de hoekschop nemen. Keseroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Stalmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saporito is nu in balbezit. Saporito passt de bal in één keer door. Are rent richting de bal. Are schiet op doel. Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De Laet met een sublieme pass. Urbányi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pikuła. Pikuła krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sako verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Are zal de hoekschop nemen. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Are rent richting de bal. Are geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Granzini de bal. Okusun rent richting de bal. Okusun draait met de bal, schiet en ... Cerber bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okusun met een snelle inworp. Pikuła speelt de bal door. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu schiet op doel. Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pikuła met een snelle inworp. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Granzini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Granzini krijgt een gele kaart. Okusun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okusun legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pasecinic speelt de bal door. Daar is Pikuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikuła probeert naar een medespeler te passen. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Keseroğlu kopt de bal weg. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła speelt de bal door. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu schiet op doel. Cerber bokst de bal weg.

42e minuut.
Pikuła probeert naar een medespeler te passen. Okusun rent richting de bal. Okusun geeft een hoge lob. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 19%, Piguaszewscy 81%.
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 2:0

49e minuut.
Urbányi is nu in balbezit. Tatai verovert de bal door een tackle van achteren. Tatai geeft een hoge lob. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Cerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 3:0

52e minuut.
De Laet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Are, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Laet begaat een overtreding. Are raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Are kan niet meer verder spelen. Mignona komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Asnaghi geeft een hoge lob. Saporito is nu in balbezit. Saporito geeft een hoge lob. Asnaghi controleert de bal met de borst. Keseroğlu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De Laet geeft een hoge lob. Moskała is nu in balbezit. Moskała geeft de bal voor. Mignona rent richting de bal. Mignona schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Okusun geeft de bal voor. Daar is Sako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu schiet op doel. Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 4:0

62e minuut.
Saporito is nu in balbezit. Saporito passt de bal zonder na te denken. Pasecinic speelt de bal door. Daar is Keseroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keseroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mignona met een sublieme pass. Sako speelt de bal door. Mignona bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pikuła geeft de bal voor. Okusun speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Asnaghi de bal onder controle te krijgen. Keseroğlu is nu in balbezit. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 5:0

70e minuut.
Mignona met de inworp. Pasecinic rent richting de bal. Pasecinic geeft een lange en hoge pass. Keseroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 6:0

79e minuut.
De Laet met een sublieme pass. Poštovský rent richting de bal. Poštovský passt de bal zonder na te denken. Urbányi rent richting de bal. Urbányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mignona is nu in balbezit. Mignona geeft de bal voor. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 7:0

88e minuut.
Asnaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Asnaghi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okusun met de inworp. Pikuła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Saporito passt de bal zonder na te denken. Pasecinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasecinic passt de bal in één keer door. Mignona is nu in balbezit. Mignona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cerber met een harde bal richting middenveld. Pikuła kopt de bal weg. Keseroğlu is nu in balbezit. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun draait met de bal, schiet en ... Cerber bokst de bal weg. Mignona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignona passt de bal in één keer door. Keseroğlu is nu in balbezit. Keseroğlu schiet op doel. Cerber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 26%, Piguaszewscy 74%.
KS Giszowiec Katowice - Piguaszewscy 8:0