Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KAPLAN Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5723
*MALATYASPOR* Özel Harekat
k_1 Tactiek 4-1-3-2
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 29.5
uitmuntend Schieten zwak
uitmuntend Passen matig
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Panaite met een sublieme pass. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen probeert naar een medespeler te passen. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Corryn onderschept slim de pass. Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn onderschept slim de pass. Corryn haalt uit met een fantastische trap. Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 1:0

8e minuut.
Tekirdağlılar rent richting de bal. Geurtsen verovert de bal door een tackle van achteren. Geurtsen probeert naar een medespeler te passen. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 2:0

9e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mikelini de bal. Mikelini schiet op doel. Talaiporos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 3:0

14e minuut.
Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Corryn is nu in balbezit. Corryn draait met de bal, schiet en ... Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 4:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kořínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corryn rent richting de bal. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 5:0

19e minuut.
Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini onderschept slim de pass. Daar is Mikelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikelini schiet op doel. Talaiporos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 6:0

23e minuut.
Kořínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panaite met een sublieme pass. Mikelini rent richting de bal. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Corryn geeft een lange en hoge pass. Talaiporos probeert naar een medespeler te passen. Kořínek kopt de bal weg. Mikelini heeft problemen om de bal te vangen. Mikelini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corryn rent richting de bal. Corryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 7:0

28e minuut.
Ebetürk met een sublieme pass. Teneke rent richting de bal. Corryn onderschept slim de pass. Corryn draait met de bal, schiet en ... Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 8:0

29e minuut.
Mikelini is nu in balbezit. Mikelini passt de bal met de wreef. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 9:0

31e minuut.
Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 10:0

34e minuut.
Kořínek passt de bal met de wreef. Corryn rent richting de bal. Corryn speelt de bal door. Mikelini heeft problemen om de bal te vangen. Mikelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 11:0

36e minuut.
Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corryn de bal. Corryn haalt uit met een fantastische trap. Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 12:0

38e minuut.
García Sanjuán onderschept slim de pass. Kořínek heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kořínek zal de hoekschop nemen. Mikelini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite speelt de bal door. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 13:0

42e minuut.
Tekirdağlılar geeft een lange en hoge pass. Kořínek kopt de bal weg. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel. Talaiporos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 28%, Özel Harekat 72%.
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 14:0

47e minuut.
Jaszka probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk is nu in balbezit. Mikelini onderschept slim de pass. Mikelini schiet op doel. Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Corryn rent richting de bal. Corryn passt de bal met de wreef. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel. Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 15:0

51e minuut.
Panaite passt de bal zonder na te denken. Geurtsen rent richting de bal. Karlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen onderschept slim de pass. Geurtsen schiet op doel. Talaiporos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Corryn met een sublieme pass. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 16:0

56e minuut.
Kořínek rent richting de bal. Kořínek passt de bal met de wreef. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn draait met de bal, schiet en ... Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 17:0

58e minuut.
Kulolmaz geeft een lange en hoge pass. Corryn kopt de bal weg. Daar is Ebetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Talaiporos bokst de bal weg. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 18:0

60e minuut.
García Sanjuán is nu in balbezit. Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek passt de bal zonder na te denken. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal in één keer door. Geurtsen rent richting de bal. Geurtsen schiet op doel. Talaiporos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Talaiporos trapt de bal weg. Kořínek probeert de bal met de borst te controleren. Kořínek geeft een hoge lob. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 19:0

66e minuut.
Mikelini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ebetürk de bal. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn draait met de bal, schiet en ... Talaiporos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 20:0

69e minuut.
Kabanec rent richting de bal. Kulolmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kulolmaz passt de bal in één keer door. Kořínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořínek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Panaite probeert naar een medespeler te passen. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen passt de bal in één keer door. Mikelini rent richting de bal. Mikelini schiet op doel. Talaiporos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 21:0

75e minuut.
Panaite passt de bal zonder na te denken. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini geeft een lange en hoge pass. Corryn is nu in balbezit. Corryn draait met de bal, schiet en ... Talaiporos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kořínek probeert naar een medespeler te passen. Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal zonder na te denken. Mikelini rent richting de bal. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Talaiporos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panaite geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mikelini krijgt zijn hoofd ertegen. Talaiporos bokst de bal weg. Klungelig pakt Ebetürk de bal. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini draait met de bal, schiet en ... Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 22:0

82e minuut.
Teneke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kořínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel. Talaiporos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Geurtsen heeft problemen om de bal te vangen. Geurtsen passt de bal met de wreef. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 23:0

88e minuut.
Kořínek probeert naar een medespeler te passen. García Sanjuán speelt de bal door. Corryn is nu in balbezit. Corryn schiet op doel. Talaiporos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 24:0

89e minuut.
Jaszka is nu in balbezit. Jaszka geeft de bal voor. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 28%, Özel Harekat 72%.
*MALATYASPOR* - Özel Harekat 25:0