Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Preczów Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5843
KS Preczów FC FAWORYCI
skrzydeła2 Tactiek 3-5-2
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
35.9 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten solid
good Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Petričec rent richting de bal. Petričec passt de bal zonder na te denken. Güneyer is nu in balbezit. Stewart onderschept slim de pass. Stewart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Ciucean is nu in balbezit. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Polonez zijn tegenspeler op de grond. Polonez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Eroğlu passt de bal met de wreef. Ciucean rent richting de bal. Ciucean passt de bal met de wreef. Siket is nu in balbezit. Siket draait met de bal, schiet en ... Vidić bokst de bal weg.

8e minuut.
Grzanka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Güneyer met een snelle inworp. Ciucean geeft een lange en hoge pass. Siket rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kabowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golub`ev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC FAWORYCI 0:1

10e minuut.
Golub`ev is nu in balbezit. Golub`ev passt de bal in één keer door. Ciucean is nu in balbezit. Siket is nu in balbezit. Siket haalt uit met een fantastische trap. Vidić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kabowski rent richting de bal. Kabowski geeft een hoge lob. Pinagbuklod heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev passt de bal met de wreef. Siket rent richting de bal. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Vidić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC FAWORYCI 0:2

18e minuut.
Golub`ev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub`ev passt de bal in één keer door. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Vidić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC FAWORYCI 0:3

23e minuut.
Janik geeft een hoge lob. Güneyer rent richting de bal. Güneyer met een sublieme pass. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Golub`ev geeft een lange en hoge pass. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cedeño ... Strafschop! Cedeño krijgt een gele kaart. Kabowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golub`ev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Petričec onderschept slim de pass. Petričec passt de bal in één keer door. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde onderschept slim de pass. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Jaworucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Songin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Eroğlu geeft een lange en hoge pass. Grzanka onderschept slim de pass. Güneyer rent richting de bal. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Vidić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grzanka rent richting de bal. Güneyer onderschept slim de pass. Güneyer passt de bal met de wreef. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 63%, FC FAWORYCI 37%.
KS Preczów - FC FAWORYCI 0:3

46e minuut.
Kopaniecki komt het veld opgelopen. Lelka komt het veld opgelopen. Begazo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Grzanka met de inworp. Golak probeert naar een medespeler te passen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Begazo geeft een hoge lob. Inworp. Golak met de inworp. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Cedeño de bal onder controle te krijgen. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket passt de bal zonder na te denken. Ciucean rent richting de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC FAWORYCI 0:4

54e minuut.
Songin geeft de bal voor. Inworp. Kabowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket passt de bal in één keer door. Golub`ev probeert naar een medespeler te passen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cedeño passt de bal in één keer door. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket onderschept slim de pass. Siket schiet op doel. Vidić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Güneyer kopt de bal weg. Ciucean rent richting de bal. Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev schiet op doel. Vidić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev passt de bal zonder na te denken. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Begazo geeft de bal voor. Inworp. Güneyer met de inworp. Ciucean heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Golak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Güneyer de bal. Güneyer met een sublieme pass. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciucean de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Vidić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Golak passt de bal zonder na te denken. Grzanka kan de bal niet met de borst controleren. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub`ev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub`ev draait met de bal, schiet en ... Vidić bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Begazo de bal. Begazo geeft een hoge lob. Siket probeert de bal aan de voet te houden. Golub`ev is nu in balbezit. Golub`ev haalt uit met een fantastische trap. Vidić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Vidić speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Valverde stond buitenspel. Golub`ev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 65%, FC FAWORYCI 35%.
KS Preczów - FC FAWORYCI 0:4