Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Classica Lanusei Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2695
Classica Lanusei Rosk UTD
3.4.3 Tactiek lluk
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 38.4
solid Schieten solid
average Passen average
solid Verdedigen good


6e minuut.
Daar is Tovaglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovaglieri passt de bal zonder na te denken. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Dottarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:1

9e minuut.
Wudtke speelt de bal door. Liguori rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Dottarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:2

10e minuut.
Dimattia met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ejsmond zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Dottarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:3

14e minuut.
Tallevi rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor passt de bal in één keer door. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:4

18e minuut.
Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre speelt de bal door. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel. Dottarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:5

20e minuut.
Sberna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ejsmond zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ejsmond zal de hoekschop nemen. Aguirre kopt de bal weg. Tovaglieri is nu in balbezit. Tovaglieri haalt uit met een fantastische trap. Dottarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:6

22e minuut.
Dimattia heeft problemen om de bal te vangen. Ejsmond rent richting de bal. Ejsmond met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:7

33e minuut.
Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. Liguori geeft een hoge lob. Sberna kopt de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ejsmond is nu in balbezit. Ejsmond passt de bal in één keer door. Moioli rent richting de bal. Moioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:8

42e minuut.
Banella controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lugaresi neemt vlug de vrije trap. Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Classica Lanusei 71%, Rosk UTD 29%.
Classica Lanusei - Rosk UTD 0:9

53e minuut.
Ghini probeert naar een medespeler te passen. Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny passt de bal met de wreef. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Moioli passt de bal in één keer door. Tallevi rent richting de bal. Tallevi geeft de bal voor. Banella rent richting de bal. Banella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 1:9

57e minuut.
Wudtke probeert naar een medespeler te passen. Tovaglieri rent richting de bal. Tovaglieri passt de bal met de wreef. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 1:10

70e minuut.
Ejsmond met een snelle inworp. Sberna rent richting de bal. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel. Dottarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 1:11

75e minuut.
Moioli kan de bal niet met de borst controleren. Tovaglieri is nu in balbezit. Tovaglieri passt de bal zonder na te denken. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Dottarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marín Vázquez passt de bal met de wreef. Tovaglieri probeert naar een medespeler te passen. Liguori rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ejsmond rent richting de bal. Ejsmond speelt de bal door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Moioli geeft een hoge lob. Tovaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaglieri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Dottarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Rosk UTD 1:12

88e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pastor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wudtke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Classica Lanusei 61%, Rosk UTD 39%.
Classica Lanusei - Rosk UTD 1:12