Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 21:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: CROWS FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
CROWS FC Tornado Club Football
SS2 Tactiek ss
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.8 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten very good
very good Passen formidable
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Cahill passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bisić de bal. Parkitny verovert de bal door een tackle van achteren. Parkitny draait met de bal, schiet en ... Margolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Tornado Club Football 1:0

8e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski geeft de bal voor. Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermicioi rent richting de bal. Ermicioi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Tornado Club Football 2:0

13e minuut.
Andrin kan de bal niet met de borst controleren. Andrin met een sublieme pass. Niziołek is nu in balbezit. Niziołek geeft een lange en hoge pass. Łącki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De Brandt trapt de bal weg van het doel. Waddlе kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonilla de bal. Łącki rent richting de bal. Łącki schiet op doel. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tannchen geeft een hoge lob. Parkitny kopt de bal weg. Szczyt is nu in balbezit. Ermicioi verovert de bal door een tackle van achteren. Ermicioi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Szojda passt de bal in één keer door. Andrin rent richting de bal. Cahill begaat een overtreding. Cahill krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tannchen speelt de bal door. Klungelig pakt Parkitny de bal. Ragi maakt een afschuwelijke overtreding. Ragi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Buchhamer de bal. Ermicioi rent richting de bal. Buchhamer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchhamer krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Ermicioi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyt passt de bal zonder na te denken. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Margolo bokst de bal weg.

38e minuut.
Cahill speelt de bal door. Thorn is nu in balbezit. Thorn passt de bal met de wreef. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi haalt uit met een fantastische trap. Margolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bisić is nu in balbezit. Parkitny onderschept slim de pass. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szojda passt de bal met de wreef. Câţanu is nu in balbezit. Salsamendi begaat een overtreding. Salsamendi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Nketiah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 36%, Tornado Club Football 64%.
CROWS FC - Tornado Club Football 2:0

53e minuut.
Salsamendi met een snelle inworp. Waddlе heeft problemen om de bal te vangen. Waddlе geeft een lange en hoge pass. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki haalt uit met een fantastische trap. Nketiah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łącki rent richting de bal. Łącki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Tornado Club Football 2:1

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Andrin stond buitenspel. Koszta komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Niziołek passt de bal zonder na te denken. Andrin is nu in balbezit. Andrin met een sublieme pass. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Câţanu passt de bal in één keer door. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myśliszewski. Niziołek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szojda komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Salsamendi is nu in balbezit. Niziołek is nu in balbezit. Salsamendi onderschept slim de pass. Salsamendi geeft een lange en hoge pass. Parkitny rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek schiet op doel. Nketiah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CROWS FC - Tornado Club Football 2:2

87e minuut.
Niziołek kopt de bal weg. Myśliszewski is nu in balbezit. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Nketiah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Tornado Club Football 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 46%, Tornado Club Football 54%.
CROWS FC - Tornado Club Football 2:3