Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Dragon Ball
532_att Tactiek BULMA 2
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
77.1 gemiddelde waardering 82.8
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
magisch Verdedigen magisch


3e minuut.
Marcotti geeft de bal voor. Ješić probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Dragon Ball 1:0

4e minuut.
Riveros geeft een lange en hoge pass. Tuccio rent richting de bal. Nicolici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicolici krijgt een gele kaart. Tuccio raakt geblesseerd tijdens het duel. Huenchulaf wilt de vrije trap nemen. Török bokst de bal weg.

6e minuut.
Šaraba geeft een lange en hoge pass. Perlick kopt de bal weg. Szmiel probeert de bal met de borst te controleren. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Matveev kopt de bal weg. Huenchulaf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haroutiunyan. Haroutiunyan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Szmiel is nu in balbezit. Vlaicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szerszunowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szmiel kopt de bal weg. Ješić rent richting de bal. Ješić geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dương Khánh geeft een hoge lob. Tuccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolici. Nicolici krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tuccio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huenchulaf komt bij de bal en schiet. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Matveev rent richting de bal. Haroutiunyan speelt de bal door. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Török bokst de bal weg.

37e minuut.
Riveros onderschept slim de pass. Hesters rent richting de bal. Matiku begaat een overtreding. Hesters is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szerszunowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 41%, Dragon Ball 59%.
Zabujcze Strzały - Dragon Ball 1:0

47e minuut.
Huenchulaf rent richting de bal. Vlaicu speelt de bal door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Matiku speelt de bal door. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Dragon Ball 1:1

59e minuut.
Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Szmiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmiel passt de bal in één keer door. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Buitenspel voor Matveev. Goede buitenspelval van de verdediging. Steinbrenner komt het veld opgelopen. Bestry komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domaszewski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal in één keer door. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Török bokst de bal weg.

82e minuut.
Vlaicu passt de bal met de wreef. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amsterdamski. Amsterdamski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Steinbrenner speelt de bal door. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 45%, Dragon Ball 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Dragon Ball 1:1