Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: FC Fighters Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 40236
FC Fighters WKS Zatorze
Poprawka Tactiek Skrzydło
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
74.3 gemiddelde waardering 73.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen brilliant


1e minuut.
Briscariu speelt de bal door. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă probeert naar een medespeler te passen. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Meczecki met een sublieme pass. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kruski de bal. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Uusõus rent richting de bal. Özal geeft de bal voor. Inworp. Frăţilă met de inworp. Çalışkaner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bokłaga met een sublieme pass. Çalışkaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov haalt uit met een fantastische trap. Obregón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - WKS Zatorze 0:1

27e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap. Obregón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner geeft een hoge lob. Frăţilă kopt de bal weg. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geranski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çalışkaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frăţilă geeft de bal voor. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - WKS Zatorze 1:1

45e minuut.
Šultes met een sublieme pass. Frăţilă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briscariu. Briscariu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 44%, WKS Zatorze 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fighters - WKS Zatorze 1:1

47e minuut.
Briscariu passt de bal met de wreef. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc met een sublieme pass. Daar is Notario Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notario Caro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - WKS Zatorze 1:2

51e minuut.
Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes verovert de bal door een tackle van achteren. Šultes geeft een lange en hoge pass. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - WKS Zatorze 2:2

54e minuut.
Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Uusõus speelt de bal door. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Uusõus is nu in balbezit. Uusõus passt de bal met de wreef. Frăţilă met een sublieme pass. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru schiet op doel. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - WKS Zatorze 3:2

58e minuut.
Çalışkaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frăţilă geeft de bal voor. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Preciado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - WKS Zatorze 4:2

61e minuut.
Briscariu met een sublieme pass. Šultes onderschept slim de pass. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Notario Caro springt en kopt de bal. Obregón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Moraru komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zaino passt de bal met de wreef. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc met een sublieme pass. Notario Caro rent richting de bal. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap. Obregón bokst de bal weg.

67e minuut.
Việt Bắc is nu in balbezit. Šultes begaat een overtreding. Việt Bắc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Umudov met een snel genomen vrije trap. Notario Caro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Uusõus rent richting de bal. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - WKS Zatorze 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 39%, WKS Zatorze 61%.
FC Fighters - WKS Zatorze 5:2