Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: FC COSMOS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37466
FC COSMOS REAL Kalisz
5-3-2 Tactiek Ex.532D1
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
67.6 gemiddelde waardering 72.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


13e minuut.
Inworp. Adıtemiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parada is nu in balbezit. Parada geeft de bal voor. Dutkiewicz springt en kopt de bal. Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gabelli rent richting de bal. Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Raset is nu in balbezit. Hoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Hoksa schiet op doel. Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bejnierowicz is nu in balbezit. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - REAL Kalisz 1:0

23e minuut.
Bejnierowicz passt de bal in één keer door. Ziemiańczyk is nu in balbezit. Ziemiańczyk passt de bal met de wreef. Cao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cao draait met de bal, schiet en ... Kernagis bokst de bal weg.

30e minuut.
Nadarkiewicz kopt de bal weg. Martwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Hoksa draait met de bal, schiet en ... Lean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ziemiańczyk speelt de bal door. Dumitrescu speelt de bal door. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Waerlop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jędrychowski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Hoksa kopt de bal weg. Ziemiańczyk rent richting de bal. Krauklis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemiańczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parada komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Adıtemiz onderschept slim de pass. Adıtemiz met een sublieme pass. Parada speelt de bal door. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal in één keer door. Bronze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krauklis passt de bal met de wreef. Gabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli passt de bal zonder na te denken. Aragón rent richting de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ... Lean bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COSMOS 60%, REAL Kalisz 40%.
FC COSMOS - REAL Kalisz 1:0

53e minuut.
Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Krauklis met een sublieme pass. Hoksa rent richting de bal. Hoksa geeft de bal voor. Lean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Parada met een sublieme pass. Bronze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kernagis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC COSMOS - REAL Kalisz 1:1

67e minuut.
Pipiras is nu in balbezit. Adıtemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Adıtemiz geeft de bal voor. Cao is nu in balbezit. Cao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Parada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumitrescu. Parada raakt geblesseerd tijdens het duel. Parada wilt de vrije trap nemen. Siniutis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cao is nu in balbezit. Cao draait met de bal, schiet en ... Kernagis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - REAL Kalisz 1:2

81e minuut.
Adıtemiz rent richting de bal. Adıtemiz met een sublieme pass. Ziemiańczyk probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mori passt de bal met de wreef. Cao rent richting de bal. Cao passt de bal in één keer door. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. Kernagis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COSMOS 56%, REAL Kalisz 44%.
FC COSMOS - REAL Kalisz 1:2