Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancyki Świder FC Krościenko Wyżne
All in! Tactiek npcj vol.1
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
72.3 gemiddelde waardering 72.8
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imankulov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popielarz geeft een hoge lob. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Buekenhout onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biniaś rent richting de bal. Biniaś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Larrauri met een sublieme pass. Kunigonis onderschept slim de pass. Belea is nu in balbezit. Belea geeft de bal voor. Larrauri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Buekenhout probeert naar een medespeler te passen. Ślęzak rent richting de bal. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczyk geeft een lange en hoge pass. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Weichselbraun de bal. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı onderschept slim de pass. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - FC Krościenko Wyżne 1:0

33e minuut.
Biniaś is nu in balbezit. Biniaś passt de bal zonder na te denken. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri schiet op doel. Dubourg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancyki Świder - FC Krościenko Wyżne 1:1

36e minuut.
Machtelinckx probeert naar een medespeler te passen. Weichselbraun heeft problemen om de bal te vangen. Imankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Imankulov geeft een lange en hoge pass. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chmielnicki geeft een hoge lob. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal zonder na te denken. Larrauri rent richting de bal. Larrauri schiet op doel. Dubourg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larrauri krijgt zijn hoofd ertegen. Dubourg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 47%, FC Krościenko Wyżne 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancyki Świder - FC Krościenko Wyżne 1:1

50e minuut.
Buekenhout met een sublieme pass. Preste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popielarz speelt de bal door. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Melegrinis speelt de bal door. Ślęzak probeert naar een medespeler te passen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een hoge lob. Larrauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Dubourg bokst de bal weg.

70e minuut.
Imankulov met een sublieme pass. Preste verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı schiet op doel. Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fatsalı kopt de bal weg. Kowalczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Osetek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Osetek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea is nu in balbezit. Bernardello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bernardello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bernardello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Ślęzak passt de bal in één keer door. Biniaś rent richting de bal. Belea rent richting de bal. Belea geeft een hoge lob. Larrauri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machtelinckx met een sublieme pass. Kunigonis heeft problemen om de bal te vangen. Dubourg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Imankulov probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı rent richting de bal. Chmielnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielnicki krijgt een gele kaart. Fatsalı raakt geblesseerd tijdens het duel. Popielarz komt bij de bal en schiet. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker geeft de bal voor. Imankulov rent richting de bal. Imankulov geeft een lange en hoge pass. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. Vezeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kowalczyk is nu in balbezit. Ślęzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ślęzak krijgt een gele kaart. Kowalczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fatsalı neemt zijn aanloop. Vezeanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Buekenhout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz passt de bal met de wreef. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 41%, FC Krościenko Wyżne 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancyki Świder - FC Krościenko Wyżne 1:1