Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39999
Żuraw Krzeszów FC Krikos
plan_B Tactiek Hehehe1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
77.9 gemiddelde waardering 78
excellent Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


21e minuut.
Klungelig pakt Lissek de bal. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Detyniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Detyniecki krijgt een gele kaart. Drăgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vescina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szulimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vescina onderschept slim de pass. Vescina passt de bal met de wreef. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Drăgan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Váczi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sese. Sese krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 54%, FC Krikos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 0:0

54e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal in één keer door. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. Markiet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 1:0

56e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Váczi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hristolov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ziering de bal. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Váczi de bal. Váczi speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dante komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vescina heeft problemen om de bal te vangen. Vescina passt de bal met de wreef. Rousselet heeft problemen om de bal te vangen. Rousselet geeft een lange en hoge pass. Drăgan rent richting de bal. Kvalvåg bokst de bal weg.

72e minuut.
Vescina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nahrendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente begaat een overtreding. Valente krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet passt de bal met de wreef. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf schiet op doel. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 1:1

77e minuut.
Vescina passt de bal met de wreef. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan passt de bal in één keer door. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Nahrendorf passt de bal in één keer door. Dante speelt de bal door. Vescina speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 60%, FC Krikos 40%.
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 1:2