Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32924
Patataj FC Investors
maciek Tactiek 523tur
47% Balbezit 53%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 100
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Collin is nu in balbezit. Collin passt de bal in één keer door. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:1

3e minuut.
Cordeiro controleert de bal met de borst. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta met een sublieme pass. Collin rent richting de bal. Collin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:2

4e minuut.
Cordeiro probeert naar een medespeler te passen. Okruta rent richting de bal. Okruta passt de bal in één keer door. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:3

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melechowicz met de inworp. Okruta rent richting de bal. Okruta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Inworp. Melechowicz met een snelle inworp. Daar is Okruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:4

8e minuut.
Okruta is nu in balbezit. Okruta met een sublieme pass. Collin rent richting de bal. Collin schiet op doel. Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:5

9e minuut.
Kobylka verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylka passt de bal met de wreef. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Collin rent richting de bal. Collin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:6

10e minuut.
Vegas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okruta rent richting de bal. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okruta geeft een lange en hoge pass. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mebus zal de hoekschop nemen. Okruta krijgt zijn hoofd ertegen. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:7

12e minuut.
Mebus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobylka probeert naar een medespeler te passen. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:8

13e minuut.
Czech heeft problemen om de bal te vangen. Kobylka verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylka passt de bal in één keer door. Collin rent richting de bal. Collin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:9

15e minuut.
Vegas met een sublieme pass. Piso rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mebus neemt de hoekschop. Kobylka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kobylka rent richting de bal. Kobylka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mebus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kobylka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylka speelt de bal door. Daar is Collin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:10

17e minuut.
Kobylka onderschept slim de pass. Kobylka passt de bal zonder na te denken. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:11

18e minuut.
Okruta onderschept slim de pass. Okruta speelt de bal door. Collin rent richting de bal. Collin draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:12

19e minuut.
Daar is Cordeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mebus neemt de hoekschop. Collin rent richting de bal. Collin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:13

21e minuut.
Nagiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Mebus de bal. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:14

21e minuut.
Malikov met een sublieme pass. Czech is nu in balbezit. Czech probeert naar een medespeler te passen. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ludźmierski trapt de bal weg. Inworp. Melechowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ribbisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta probeert naar een medespeler te passen. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:15

24e minuut.
Kajganić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobylka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Collin de bal. Collin schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:16

25e minuut.
Collin met een sublieme pass. Mebus is nu in balbezit. Kobylka rent richting de bal. Kobylka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Collin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sira komt het veld opgelopen. Ludźmierski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Melechowicz met een snelle inworp. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski bokst de bal weg. Sira is nu in balbezit. Sira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:17

27e minuut.
Kobylka verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylka passt de bal zonder na te denken. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Nagiel kopt de bal weg. Sira heeft problemen om de bal te vangen. Sira met een sublieme pass. Daar is Okruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:18

29e minuut.
Ribbisi is nu in balbezit. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Sira is nu in balbezit. Sira schiet op doel. Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:19

30e minuut.
Kobylka met een sublieme pass. Sira speelt de bal door. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:20

31e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas passt de bal in één keer door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:21

32e minuut.
Kobylka probeert naar een medespeler te passen. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz speelt de bal door. Okruta rent richting de bal. Okruta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melechowicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Okruta de bal. Okruta schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:22

34e minuut.
Ćurko geeft een hoge lob. Kobylka speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira schiet op doel. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Mebus met een snelle inworp. Kobylka rent richting de bal. Kobylka schiet op doel. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylka passt de bal zonder na te denken. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:23

37e minuut.
Kobylka rent richting de bal. Kobylka speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:24

38e minuut.
Okruta rent richting de bal. Okruta met een sublieme pass. Sira rent richting de bal. Kobylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:25

39e minuut.
Daar is Czech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czech speelt de bal door. Buczacki is nu in balbezit. Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira schiet op doel. Ludźmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sira is nu in balbezit. Sira schiet op doel. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okruta rent richting de bal. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okruta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:26

41e minuut.
Okruta passt de bal in één keer door. Mebus speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:27

42e minuut.
Mebus met een snelle inworp. Kobylka rent richting de bal. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:28

43e minuut.
Melechowicz met een snelle inworp. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:29

45e minuut.
Mebus met een snelle inworp. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz met een sublieme pass. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 90%, FC Investors 10%.
Patataj - FC Investors 0:30

46e minuut.
Sira probeert naar een medespeler te passen. Kobylka speelt de bal door. Okruta is nu in balbezit. Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:31

47e minuut.
Okruta rent richting de bal. Mebus is nu in balbezit. Okruta is nu in balbezit. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:32

48e minuut.
Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka rent richting de bal. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:33

49e minuut.
Kobylka passt de bal met de wreef. Sira is nu in balbezit. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:34

51e minuut.
Melechowicz met een snelle inworp. Okruta met een sublieme pass. Sira is nu in balbezit. Sira haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:35

51e minuut.
Malikov heeft problemen om de bal te vangen. Okruta onderschept slim de pass. Okruta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobylka rent richting de bal. Kobylka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:36

53e minuut.
Okruta onderschept slim de pass. Okruta passt de bal in één keer door. Mebus met een sublieme pass. Sira rent richting de bal. Sira schiet op doel. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cordeiro rent richting de bal. Sira onderschept slim de pass. Sira probeert naar een medespeler te passen. Okruta rent richting de bal. Okruta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Okruta rent richting de bal. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira speelt de bal door. Kobylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:37

55e minuut.
Czech met een sublieme pass. Daar is Malikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:38

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mebus met een snelle inworp. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mebus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melechowicz rent richting de bal. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ludźmierski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mebus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka schiet op doel. Ludźmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Melechowicz met een snelle inworp. Mebus speelt de bal door. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:39

60e minuut.
Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta passt de bal zonder na te denken. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:40

61e minuut.
Inworp. Melechowicz met een snelle inworp. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:41

63e minuut.
Sira onderschept slim de pass. Sira passt de bal met de wreef. Kobylka speelt de bal door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:42

64e minuut.
Melechowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mebus is nu in balbezit. Mebus passt de bal in één keer door. Sira is nu in balbezit. Sira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:43

65e minuut.
Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira probeert naar een medespeler te passen. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka probeert naar een medespeler te passen. Przyjemski probeert naar een medespeler te passen. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski bokst de bal weg. Kobylka is nu in balbezit. Kobylka haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:44

68e minuut.
Klungelig pakt Ćurko de bal. Ćurko met een sublieme pass. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:45

70e minuut.
Śleboda probeert naar een medespeler te passen. Kobylka speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:46

71e minuut.
Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:47

72e minuut.
Inworp. Melechowicz met een snelle inworp. Okruta kan de bal niet met de borst controleren. Sira rent richting de bal. Sira haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:48

74e minuut.
Okruta rent richting de bal. Sira rent richting de bal. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:49

75e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski passt de bal met de wreef. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:50

76e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas met een sublieme pass. Cordeiro rent richting de bal. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mebus zal de hoekschop nemen. Okruta springt en kopt de bal. Ludźmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:51

78e minuut.
Okruta speelt de bal door. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Sira heeft problemen om de bal te vangen. Sira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mebus met de inworp. Kobylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Okruta onderschept slim de pass. Okruta speelt de bal door. Sira rent richting de bal. Sira haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:52

81e minuut.
Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kobylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka passt de bal in één keer door. Sira rent richting de bal. Sira haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski bokst de bal weg. Klungelig pakt Sira de bal. Sira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Mebus met een snelle inworp. Kobylka speelt de bal door. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mebus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobylka heeft problemen om de bal te vangen. Kobylka speelt de bal door. Sira rent richting de bal. Sira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Mebus is nu in balbezit. Mebus speelt de bal door. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:53

86e minuut.
Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira probeert naar een medespeler te passen. Kobylka speelt de bal door. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mebus met een snelle inworp. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Kobylka met een sublieme pass. Sira is nu in balbezit. Sira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:54

88e minuut.
Sira met een sublieme pass. Klungelig pakt Kobylka de bal. Kobylka passt de bal zonder na te denken. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:55

90e minuut.
Śleboda passt de bal met de wreef. Melechowicz speelt de bal door. Sira rent richting de bal. Sira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:56

90e minuut.
Mebus probeert naar een medespeler te passen. Kobylka probeert de bal aan de voet te houden. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira schiet op doel. Ludźmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - FC Investors 0:57

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 94%, FC Investors 6%.
Patataj - FC Investors 0:57