Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO FC Batalion Lublin
pejsy Tactiek 3-5-2
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
69.8 gemiddelde waardering 72.6
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fabicki geeft de bal voor. Aleksander rent richting de bal. Aleksander passt de bal zonder na te denken. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel. Huntly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka met een sublieme pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Huntly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC Batalion Lublin 1:0

13e minuut.
Poruba kopt de bal weg. Fabicki speelt de bal door. Choiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Poruba is nu in balbezit. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube geeft de bal voor. Kolasa heeft problemen om de bal te vangen. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube geeft een lange en hoge pass. Basara kan de bal niet met de borst controleren. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lică probeert de bal met de borst te controleren. Aleksander is nu in balbezit. Choiński is nu in balbezit. Aleksander rent richting de bal. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Huntly maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek passt de bal met de wreef. Wróbel rent richting de bal. Wróbel schiet op doel. Ankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Choiński passt de bal zonder na te denken. Kostka is nu in balbezit. Kostka passt de bal zonder na te denken. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 51%, FC Batalion Lublin 49%.
FC SZWEDEROWO - FC Batalion Lublin 1:0

48e minuut.
Basara verovert de bal door een tackle van achteren. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube speelt de bal door. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kopernik kopt de bal weg. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar passt de bal in één keer door. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara is nu in balbezit. Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Wróbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SZWEDEROWO - FC Batalion Lublin 1:1

53e minuut.
Kostka geeft de bal voor. Aleksander kopt de bal weg. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel. Huntly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC Batalion Lublin 2:1

56e minuut.
Lică met een sublieme pass. Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal in één keer door. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Huntly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Della Monica kopt de bal weg. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft een hoge lob. Kvasz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Huntly met een harde bal richting middenveld. Grube kopt de bal weg. Popivoda heeft problemen om de bal te vangen. Wróbel rent richting de bal. Wróbel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lică is nu in balbezit. Lică geeft een hoge lob. Łacek is nu in balbezit. Łacek geeft de bal voor. Wróbel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiva komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buitenspel voor Kolasa. Goede buitenspelval van de verdediging. Budzyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Kolasa de bal. Poruba rent richting de bal. Poruba geeft een lange en hoge pass. Chiva kan de bal niet met de borst controleren. Chiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Łacek is nu in balbezit. Łacek geeft de bal voor. Klungelig pakt Popivoda de bal. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lică neemt vlug de vrije trap. Van de Paar is nu in balbezit. Met opzet legt Della Monica zijn tegenspeler op de grond. Della Monica krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gierowski probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Fabri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabri krijgt een gele kaart. Chiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiva kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - FC Batalion Lublin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 49%, FC Batalion Lublin 51%.
FC SZWEDEROWO - FC Batalion Lublin 3:1