Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 49446
FC Batalion Lublin MKS Mokotów Warszawa
3-5-2 Tactiek CinCin
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 66.7
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Łacek probeert naar een medespeler te passen. Kolasa rent richting de bal. Kolasa passt de bal in één keer door. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Grube kopt de bal weg. Kolasa heeft problemen om de bal te vangen. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - MKS Mokotów Warszawa 1:0

33e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deyna de bal. Kolasa rent richting de bal. Kolasa draait met de bal, schiet en ... Iglesias bokst de bal weg.

45e minuut.
Van de Paar met een sublieme pass. Kopernik rent richting de bal. Kopernik passt de bal met de wreef. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 44%, MKS Mokotów Warszawa 56%.
FC Batalion Lublin - MKS Mokotów Warszawa 1:0

46e minuut.
Kus geeft de bal voor. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică geeft een hoge lob. Wróbel rent richting de bal. Wróbel schiet op doel. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Huntly met een sublieme pass. Kopernik kopt de bal weg. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Kolasa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wróbel rent richting de bal. Libonatti rent richting de bal. Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel haalt uit met een fantastische trap. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - MKS Mokotów Warszawa 2:0

69e minuut.
Grube probeert naar een medespeler te passen. Kopernik rent richting de bal. Kopernik passt de bal met de wreef. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Grube is nu in balbezit. Kopernik rent richting de bal. Kopernik passt de bal met de wreef. Wróbel rent richting de bal. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grube zijn tegenspeler op de grond. Quang Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Loch met een snel genomen vrije trap. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van de Paar krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Broczkowski kopt de bal weg. Wicky is nu in balbezit. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Huntly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - MKS Mokotów Warszawa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 47%, MKS Mokotów Warszawa 53%.
FC Batalion Lublin - MKS Mokotów Warszawa 2:1