Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 40561
FC Uroboros Siedlce Wielkie Hajduki
mad Tactiek eksperyment
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
66.6 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Obrubański met een sublieme pass. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Pocher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:0

7e minuut.
Corsico rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figares. Corsico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corsico met een snel genomen vrije trap. Leloup is nu in balbezit. Leloup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Goussey met een harde bal richting middenveld. Patalas kopt de bal weg. Fubá heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jeziorański passt de bal met de wreef. Figares onderschept slim de pass. Inworp. Corsico met een snelle inworp. Pakizer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Davies passt de bal met de wreef. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Leloup is nu in balbezit. Boillat is nu in balbezit. Leloup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boillat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boillat kan niet meer verder spelen. Rydol komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Corsico probeert naar een medespeler te passen. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer passt de bal in één keer door. Leloup is nu in balbezit. Leloup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Davies speelt de bal door. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Mańk rent richting de bal. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru schiet op doel. Pocher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 45%, Wielkie Hajduki 55%.
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:0

52e minuut.
Corsico rent richting de bal. Corsico passt de bal in één keer door. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:1

70e minuut.
Davies geeft een hoge lob. Obrubański kopt de bal weg. Fubá rent richting de bal. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Davies is nu in balbezit. Patalas speelt de bal door. Obrubański rent richting de bal. Obrubański draait met de bal, schiet en ... Pocher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fubá rent richting de bal. Fubá geeft een hoge lob. Patalas geeft de bal voor. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Pocher bokst de bal weg.

89e minuut.
Obrubański geeft de bal voor. Patalas is nu in balbezit. Mańk begaat een overtreding. Patalas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Obrubański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pocher bokst de bal weg. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 2:1

90e minuut.
Davies geeft de bal voor. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft de bal voor. Obrubański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 37%, Wielkie Hajduki 63%.
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 3:1