Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: ROSSONERI Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24456
ROSSONERI LKS Bronki Lolki
Makita Tactiek 5Toni
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 64.8
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto passt de bal zonder na te denken. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft de bal voor. Daar is Gładysiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica is nu in balbezit. Kubica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - LKS Bronki Lolki 0:1

18e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Stephenson geeft de bal voor. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft de bal voor. Grigoletto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Caroly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chasqueira is nu in balbezit. Chasqueira geeft een hoge lob. Kubica is nu in balbezit. Kubica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gładysiewicz kopt de bal weg. Pastrana rent richting de bal. Pastrana passt de bal zonder na te denken. Kubica is nu in balbezit. Kubica schiet op doel. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă geeft de bal voor. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hass rent richting de bal. Hass passt de bal in één keer door. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia geeft de bal voor. Klungelig pakt Golin de bal. Derman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROSSONERI 54%, LKS Bronki Lolki 46%.
ROSSONERI - LKS Bronki Lolki 0:1

54e minuut.
Abram rent richting de bal. Chasqueira onderschept slim de pass. Chasqueira geeft de bal voor. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto draait met de bal, schiet en ... Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Buitrago geeft een hoge lob. Kubica springt en kopt de bal. Abraldes bokst de bal weg.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abraldes niet meer kan verder spelen. Filipiak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Pavlović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Abram de bal. Sopârlă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abram. Abram krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zdyb geeft de bal voor. Inworp. Poncia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal zonder na te denken. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Filipiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - LKS Bronki Lolki 0:2

74e minuut.
Worrall is nu in balbezit. Worrall geeft een lange en hoge pass. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto schiet op doel. Filipiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROSSONERI - LKS Bronki Lolki 0:3

80e minuut.
Pastrana met een sublieme pass. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago met een sublieme pass. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Filipiak bokst de bal weg.

89e minuut.
Golin probeert naar een medespeler te passen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal zonder na te denken. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROSSONERI 56%, LKS Bronki Lolki 44%.
ROSSONERI - LKS Bronki Lolki 0:3