Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark BP FC
hahaaa Tactiek 5-2-1-2(new)
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
61 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Wandzik rent richting de bal. Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. Laszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 1:0

12e minuut.
Ponciano kopt de bal weg. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Bulgurcuoğlu de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Juskowiak onderschept slim de pass. Juskowiak probeert naar een medespeler te passen. Khacheridi met een sublieme pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Khacheridi probeert naar een medespeler te passen. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı geeft de bal voor. Daar is Środa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harnaś Tymbark - BP FC 1:1

20e minuut.
Turacı rent richting de bal. Turacı passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Tamantini probeert de bal aan de voet te houden. Kazımzadə bokst de bal weg.

23e minuut.
Khacheridi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruminkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruminkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Bulgurcuoğlu de bal. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Turacı is nu in balbezit. Turacı speelt de bal door. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 1:2

29e minuut.
Haliwa geeft de bal voor. Khacheridi kopt de bal weg. Ponciano met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu schiet op doel. Kazımzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Khacheridi probeert naar een medespeler te passen. Turacı rent richting de bal. Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 1:3

36e minuut.
Kobyłko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyłko passt de bal in één keer door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Laszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 2:3

42e minuut.
Ruminkiewicz speelt de bal door. Turacı is nu in balbezit. Turacı speelt de bal door. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kazımzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pinoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Pinoniemi passt de bal met de wreef. Środa probeert naar een medespeler te passen. Kobyłko is nu in balbezit. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 65%, BP FC 35%.
Harnaś Tymbark - BP FC 2:3

50e minuut.
Khacheridi speelt de bal door. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kazımzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 2:4

52e minuut.
Wandzik rent richting de bal. Met opzet legt Sorbian zijn tegenspeler op de grond. Wandzik raakt geblesseerd tijdens het duel. Wandzik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinoniemi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shaogong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ramos krijgt zijn hoofd ertegen. Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nikiporavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyłko rent richting de bal. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 3:4

54e minuut.
Turacı rent richting de bal. Turacı geeft de bal voor. Tamantini kopt de bal weg. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Turacı kan de bal niet met de borst controleren. Tłusty is nu in balbezit. Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Turacı geeft de bal voor. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 3:5

60e minuut.
Pytlak onderschept slim de pass. Pytlak met een sublieme pass. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Smitka komt het veld opgelopen. McGrath komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Ruminkiewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Bęben komt het veld opgelopen. Terrazas komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wandzik passt de bal in één keer door. Raus rent richting de bal. Smitka speelt de bal door. Turacı rent richting de bal. Turacı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Smitka geeft de bal voor. Klungelig pakt Haliwa de bal. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - BP FC 3:6

83e minuut.
Kazımzadə met een harde bal richting middenveld. Smitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zinčák zijn tegenspeler op de grond. Zinčák is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Smitka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Smitka kan niet meer verder spelen. Khacheridi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft de bal voor. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 58%, BP FC 42%.
Harnaś Tymbark - BP FC 3:6