Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Celtic 2PL Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 23516
Celtic 2PL NoViAkI DeBeŚcIaKi
CAD2 Tactiek :-P
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 59.5
zwak Schieten briljant
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz speelt de bal door. Borghetti rent richting de bal. Borghetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

3e minuut.
Namysłowski kan de bal niet met de borst controleren. Namysłowski geeft de bal voor. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

5e minuut.
Inworp. Namysłowski met een snelle inworp. Reissar geeft een hoge lob. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

7e minuut.
Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva met een sublieme pass. Borghetti rent richting de bal. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:4

8e minuut.
Namysłowski met een sublieme pass. Arouca da Silva speelt de bal door. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:5

9e minuut.
Reissar met een snelle inworp. Namysłowski is nu in balbezit. Namysłowski geeft de bal voor. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft de bal voor. Arouca da Silva kopt de bal weg. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Namysłowski passt de bal met de wreef. Parandyk is nu in balbezit. Parandyk geeft een lange en hoge pass. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jindrák bokst de bal weg.

18e minuut.
Cieślewicz rent richting de bal. Cieślewicz geeft de bal voor. Fagas is nu in balbezit. Dolenský onderschept slim de pass. Dolenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:6

19e minuut.
Dolenský is nu in balbezit. Borghetti rent richting de bal. Dolenský rent richting de bal. Borghetti rent richting de bal. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Borghetti geeft de bal voor. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:7

21e minuut.
Dolenský verovert de bal door een tackle van achteren. Dolenský geeft de bal voor. Mihalić probeert de bal met de borst te controleren. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:8

22e minuut.
Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz passt de bal zonder na te denken. Arouca da Silva met een sublieme pass. Dolenský rent richting de bal. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Arouca da Silva rent richting de bal. Arouca da Silva passt de bal in één keer door. Cieślewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cieślewicz geeft een lange en hoge pass. Borghetti krijgt zijn hoofd ertegen. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Arouca da Silva passt de bal zonder na te denken. Cieślewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cieślewicz speelt de bal door. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Namysłowski passt de bal met de wreef. Cieślewicz speelt de bal door. Borghetti rent richting de bal. Borghetti schiet op doel. Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:9

34e minuut.
Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský passt de bal met de wreef. Daar is Borghetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghetti schiet op doel. Jindrák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:10

38e minuut.
Borghetti rent richting de bal. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti onderschept slim de pass. Borghetti schiet op doel. Jindrák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:11

39e minuut.
Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz met een sublieme pass. Borghetti rent richting de bal. Cieślewicz geeft de bal voor. Dolenský springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:12

41e minuut.
Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka rent richting de bal. Borghetti onderschept slim de pass. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. Jindrák bokst de bal weg. Daar is Kiigemägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Reissar passt de bal met de wreef. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Borghetti rent richting de bal. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 87%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 13%.
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:12

47e minuut.
Namysłowski probeert naar een medespeler te passen. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva met een sublieme pass. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Arouca da Silva met een sublieme pass. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz geeft de bal voor. Borghetti controleert de bal met de borst. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Śliwka geeft de bal voor. Reissar bereikt de bal nog maar net als eerste. Reissar passt de bal in één keer door. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Jindrák bokst de bal weg.

60e minuut.
Cieślewicz geeft een hoge lob. Fagas heeft problemen om de bal te vangen. Dolenský rent richting de bal. Dolenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:13

64e minuut.
Arouca da Silva passt de bal met de wreef. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz passt de bal in één keer door. Borghetti rent richting de bal. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Dolenský rent richting de bal. Dolenský geeft de bal voor. Kiigemägi rent richting de bal. Borghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borghetti schiet op doel. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Namysłowski met een sublieme pass. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva speelt de bal door. Borghetti rent richting de bal. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rembisz rent richting de bal. Rembisz geeft een hoge lob. Namysłowski kopt de bal weg. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Reissar met de inworp. Namysłowski geeft een lange en hoge pass. Dolenský rent richting de bal. Dolenský schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti is nu in balbezit. Arouca da Silva rent richting de bal. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Van de Kaart geeft de bal voor. Inworp. Reissar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Barbarski onderschept slim de pass. Arouca da Silva onderschept slim de pass. Arouca da Silva passt de bal zonder na te denken. Borghetti rent richting de bal. Borghetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:14

86e minuut.
Borghetti geeft de bal voor. Reissar is nu in balbezit. Reissar passt de bal met de wreef. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský schiet op doel. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský passt de bal met de wreef. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 81%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 19%.
Celtic 2PL - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:15