Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Planeta MARS
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24913
Marsjanki Celtic 2PL
nju 2.0 Tactiek CAD2
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 29.4
formidable Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Walczyk geeft een hoge lob. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Jindrák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 1:0

9e minuut.
Lisboa verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Britner. Britner krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Walczyk passt de bal in één keer door. Batista rent richting de bal. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 2:0

18e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Britner verovert de bal door een tackle van achteren. Britner speelt de bal door. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Morenilla rent richting de bal. Batista rent richting de bal. Kiigemägi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batista is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morenilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft een hoge lob. Daar is Fagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britner bereikt de bal nog maar net als eerste. Britner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Redondo rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 3:0

38e minuut.
Starzec met een snelle inworp. Lisboa is nu in balbezit. Morenilla met een sublieme pass. Lisboa rent richting de bal. Lisboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lisboa is nu in balbezit. Lisboa passt de bal zonder na te denken. Batista rent richting de bal. Batista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 4:0

43e minuut.
Fagas is nu in balbezit. Fagas geeft de bal voor. Walczyk kopt de bal weg. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 35%, Celtic 2PL 65%.
Marsjanki - Celtic 2PL 4:0

46e minuut.
Lisboa speelt de bal door. Walczyk rent richting de bal. Walczyk passt de bal met de wreef. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Morenilla passt de bal met de wreef. Walczyk met een sublieme pass. Britner is nu in balbezit. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 5:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docherty komt het veld opgelopen. Żuchowski met de inworp. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 6:0

51e minuut.
Furman passt de bal zonder na te denken. Daar is Mihalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britner rent richting de bal. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 7:0

54e minuut.
Lisboa is nu in balbezit. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla passt de bal met de wreef. Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista draait met de bal, schiet en ... Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Śliwka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisboa met de inworp. Walczyk geeft de bal voor. Batista maakt een snoekduik en kopt de bal. Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Walczyk rent richting de bal. Walczyk geeft een hoge lob. Daar is Arceusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista is nu in balbezit. Batista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lisboa verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboa passt de bal in één keer door. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista onderschept slim de pass. Batista haalt uit met een fantastische trap. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Arceusz rent richting de bal. Arceusz speelt de bal door. Batista is nu in balbezit. Batista haalt uit met een fantastische trap. Jindrák bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Śliwka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arceusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisboa rent richting de bal. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Jindrák bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boháč komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Morenilla rent richting de bal. Morenilla passt de bal in één keer door. Boháč is nu in balbezit. Boháč schiet op doel. Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Van de Kaart rent richting de bal. Lisboa is nu in balbezit. Boháč is nu in balbezit. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Celtic 2PL 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 25%, Celtic 2PL 75%.
Marsjanki - Celtic 2PL 8:0