Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Regal MKS Pieczewo Olsztyn
Samba LEO Tactiek 4-4-2-def
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.1 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Krpanić geeft een hoge lob. Daar is Myszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Deneuker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Heick is nu in balbezit. Heick passt de bal met de wreef. Krpanić speelt de bal door. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Przyłuski geeft een lange en hoge pass. Coudet is nu in balbezit. Krpanić begaat een overtreding. Krpanić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Preece heeft problemen om de bal te vangen. Preece geeft een lange en hoge pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. Herren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 0:1

15e minuut.
Puńko rent richting de bal. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Preece rent richting de bal. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Herren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguirre Huerga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Heidemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszka geeft een hoge lob. Puńko kopt de bal weg. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet passt de bal met de wreef. Loayza rent richting de bal. Loayza schiet op doel. Herren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 0:2

22e minuut.
Przyłuski geeft de bal voor. Coudet rent richting de bal. Coudet passt de bal in één keer door. Preece is nu in balbezit. Preece haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Przyłuski begaat een overtreding. Bobadilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loayza met een snel genomen vrije trap. Puńko kopt de bal weg. Preece is nu in balbezit. Preece draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 0:3

32e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cărănică zijn tegenspeler op de grond. Puńko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loayza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puńko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Preece rent richting de bal. Preece passt de bal met de wreef. Aguirre Huerga verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Preece geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loayza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Regal 62%, MKS Pieczewo Olsztyn 38%.
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 0:4

46e minuut.
Coudet probeert naar een medespeler te passen. Preece speelt de bal door. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski is nu in balbezit. Heick rent richting de bal. Heick geeft een hoge lob. Heidemann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 1:4

58e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Coudet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudet passt de bal zonder na te denken. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 1:5

68e minuut.
Stahnke probeert naar een medespeler te passen. Preece rent richting de bal. Preece speelt de bal door. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Lalciu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Preece rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Preece geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loayza springt en kopt de bal. Herren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 1:6

76e minuut.
Stahnke is nu in balbezit. Guinhenhas onderschept slim de pass. Guinhenhas passt de bal zonder na te denken. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aşurbəyov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Preece geeft de bal voor. Coudet kopt de bal weg. Loayza is nu in balbezit. Aşurbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Jackiewicz is nu in balbezit. Heidemann onderschept slim de pass. Guinhenhas rent richting de bal. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Deneuker bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Coudet verovert de bal door een tackle van achteren. Coudet geeft een lange en hoge pass. Loayza is nu in balbezit. Loayza schiet op doel. Herren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Regal 48%, MKS Pieczewo Olsztyn 52%.
Olympique Regal - MKS Pieczewo Olsztyn 1:7