Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki AC Kobierzyn
N-6 Tactiek Diament
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Bègue is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugurlan. Ţugurlan krijgt een gele kaart. Bègue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bègue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz geeft een hoge lob. Crnogorac krijgt zijn hoofd ertegen. Cuesta bokst de bal weg.

13e minuut.
Hristoskov speelt de bal door. Bègue is nu in balbezit. Polkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Polkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Dayan onderschept slim de pass. Dayan speelt de bal door. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristoskov. Ţugurlan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedziela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dmochowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dayan met een sublieme pass. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue geeft de bal voor. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac draait met de bal, schiet en ... Cuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een hoge lob. Buitenspel voor Dmochowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Bărnuţiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Crnogorac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 33%, AC Kobierzyn 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Klocki - AC Kobierzyn 0:0

50e minuut.
Bălţeanu rent richting de bal. Bălţeanu passt de bal met de wreef. Kołecki speelt de bal door. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Wanglorz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Reede komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Ţugurlan de bal onder controle te krijgen. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov passt de bal in één keer door. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Reede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnogorac is nu in balbezit. Reede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crnogorac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mashkov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Bègue met een snelle inworp. Mashkov heeft problemen om de bal te vangen. Mashkov geeft een lange en hoge pass. Crnogorac krijgt zijn hoofd ertegen. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Radacki passt de bal met de wreef. Bărnuţiu met een sublieme pass. Bègue is nu in balbezit. Bègue geeft de bal voor. Crnogorac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 32%, AC Kobierzyn 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Klocki - AC Kobierzyn 0:0