Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Żory Brow Team
Trójząb Posejdon Tactiek 532 BROW
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 57.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Labancz is nu in balbezit. Labancz passt de bal met de wreef. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrowski draait met de bal, schiet en ... Canhotinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Brow Team 1:0

20e minuut.
Podleski heeft problemen om de bal te vangen. Morvai verovert de bal door een tackle van achteren. Morvai geeft de bal voor. Labancz rent richting de bal. Labancz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kałkus geeft een lange en hoge pass. Korecki rent richting de bal. Kałkus begaat een overtreding. Kałkus krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bagrowski passt de bal in één keer door. Daar is Morvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrowiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrowiński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pruśniewski geeft de bal voor. Morvai rent richting de bal. Morvai probeert naar een medespeler te passen. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ... Canhotinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Chomik rent richting de bal. Chomik passt de bal met de wreef. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski geeft een hoge lob. Filut krijgt zijn hoofd ertegen. Maślany bokst de bal weg.

42e minuut.
Chomik verovert de bal door een tackle van achteren. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chomik zijn tegenspeler op de grond. Chomik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 42%, Brow Team 58%.
Pogoń Żory - Brow Team 1:0

47e minuut.
Kalaidzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut verovert de bal door een tackle van achteren. Filut speelt de bal door. Mielcarski is nu in balbezit. Mielcarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Labancz verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz geeft een lange en hoge pass. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski draait met de bal, schiet en ... Canhotinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Podleski probeert naar een medespeler te passen. Filut is nu in balbezit. Kalaidzhiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalaidzhiev krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Morvai is nu in balbezit. Morvai speelt de bal door. Korecki rent richting de bal. Korecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Brow Team 2:0

64e minuut.
Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński onderschept slim de pass. Mrowiński geeft een hoge lob. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut draait met de bal, schiet en ... Maślany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freeman komt het veld opgelopen. Cigány komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Morvai speelt de bal door. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu passt de bal met de wreef. Labancz rent richting de bal. Labancz draait met de bal, schiet en ... Canhotinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Abreu met een snelle inworp. Freeman is nu in balbezit. Freeman geeft een lange en hoge pass. Cigány maakt een snoekduik en kopt de bal. Canhotinha bokst de bal weg.

74e minuut.
Gniadkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mielcarski de bal. Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman is nu in balbezit. Mrowiński onderschept slim de pass. Labancz is nu in balbezit. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Canhotinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cigány heeft problemen om de bal te vangen. Cigány draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Brow Team 3:0

77e minuut.
Gołembiewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Abreu met de inworp. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Canhotinha trapt de bal weg. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Filut maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kałkus passt de bal met de wreef. Gniadkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniadkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Filut de bal. Filut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Canhotinha trapt de bal weg van het doel. Pruśniewski kopt de bal weg. Filut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielcarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
de Abreu onderschept slim de pass. de Abreu speelt de bal door. Labancz is nu in balbezit. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Canhotinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 43%, Brow Team 57%.
Pogoń Żory - Brow Team 3:0