Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Popielniczka
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42491
Spędobydlińsk Gdyńska Arka
true532luty Tactiek 5-3-2_hold
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Jarzynowski de bal onder controle te krijgen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal met de wreef. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Bogacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Stanišić rent richting de bal. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar passt de bal met de wreef. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Szymanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz speelt de bal door. Gordić probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Armstrong met een snelle inworp. Jarzynowski speelt de bal door. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kanar onderschept slim de pass. Kanar geeft de bal voor. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Bogacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Gdyńska Arka 1:0

34e minuut.
Gordić is nu in balbezit. Gordić speelt de bal door. Uluerdem is nu in balbezit. Gordić is nu in balbezit. Gordić geeft een hoge lob. Bogacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spędobydlińsk - Gdyńska Arka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spędobydlińsk 52%, Gdyńska Arka 48%.
Spędobydlińsk - Gdyńska Arka 2:0

52e minuut.
Śliwka controleert de bal met de borst. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamka onderschept slim de pass. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baryła komt het veld opgelopen. Kazanova komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gordić met een snelle inworp. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanova is nu in balbezit. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Altoviti komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lonien probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. De Zotto rent richting de bal. De Zotto schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Inworp. Zambrzycki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spędobydlińsk 47%, Gdyńska Arka 53%.
Spędobydlińsk - Gdyńska Arka 2:0