Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Arena Seksu
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23444
Demony Seksu Inter Mediolan FDP
czas na zmiane Tactiek INTER IV
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Crawford met een sublieme pass. Przewoźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźnik passt de bal in één keer door. Miłosz is nu in balbezit. Miłosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
İskit rent richting de bal. İskit passt de bal zonder na te denken. Crawford probeert naar een medespeler te passen. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. İskit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 0:1

16e minuut.
Djorkaeff rent richting de bal. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Cavanaugh maakt een afschuwelijke overtreding. Cavanaugh krijgt een gele kaart. Ferroni Marciano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferroni Marciano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chun Kit heeft problemen om de bal te vangen. Chun Kit geeft een lange en hoge pass. Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Garas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Garas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Morán kopt de bal weg. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano schiet op doel. Garas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 1:1

22e minuut.
Stankowicz passt de bal met de wreef. Stafowski met een sublieme pass. Morán rent richting de bal. Chun Kit geeft een hoge lob. Ferroni Marciano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford passt de bal met de wreef. Klungelig pakt İskit de bal. İskit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźnik onderschept slim de pass. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźnik rent richting de bal. Przewoźnik draait met de bal, schiet en ... Ѕancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit geeft de bal voor. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ѕancho met een sublieme pass. Klungelig pakt Lipar de bal. Matuszek probeert naar een medespeler te passen. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Garas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lipar passt de bal in één keer door. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Djorkaeff rent richting de bal. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 55%, Inter Mediolan FDP 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 1:1

46e minuut.
Marx komt het veld opgelopen. Rezner komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankowicz passt de bal met de wreef. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford onderschept slim de pass. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Ѕancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Koźbiał is nu in balbezit. Crawford onderschept slim de pass. Crawford met een sublieme pass. Miłosz rent richting de bal. Miłosz draait met de bal, schiet en ... Ѕancho bokst de bal weg.

58e minuut.
Lipar probeert naar een medespeler te passen. Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit probeert naar een medespeler te passen. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Garas bokst de bal weg.

63e minuut.
Koprivica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Kit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Garas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ferroni Marciano is nu in balbezit. Paal! Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Rezner controleert de bal met de borst. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Rezner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferroni Marciano raakt geblesseerd tijdens het duel. Chun Kit zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit met een sublieme pass. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Garas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 2:1

70e minuut.
Miłosz is nu in balbezit. Płachecki verovert de bal door een tackle van achteren. Płachecki geeft een hoge lob. Rezner rent richting de bal. Rezner geeft een hoge lob. Ѕancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İskit rent richting de bal. İskit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 2:2

83e minuut.
İskit passt de bal zonder na te denken. Przewoźnik rent richting de bal. Matuszek maakt een afschuwelijke overtreding. Matuszek krijgt een gele kaart. Przewoźnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiatrowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiktorowski met de inworp. Chun Kit geeft een hoge lob. Ferroni Marciano krijgt zijn hoofd ertegen. Garas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 41%, Inter Mediolan FDP 59%.
Demony Seksu - Inter Mediolan FDP 3:2