Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toffiozy Mafiozy `Piast Gliwice`
532McwLM Tactiek zacier def
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Pietrzak de bal. Pietrzak passt de bal in één keer door. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Pietrzak de bal. Pietrzak speelt de bal door. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Ciapulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boligłowa passt de bal zonder na te denken. Okocha is nu in balbezit. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - `Piast Gliwice` 0:1

24e minuut.
Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapulewicz rent richting de bal. Bucki is nu in balbezit. Ciapulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapulewicz schiet op doel. Dũng Linh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamocki begaat een overtreding. Rangelov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rangelov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciapulewicz springt en kopt de bal. Dũng Linh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch geeft een lange en hoge pass. Daar is Walczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kebab onderschept slim de pass. Canbahar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beronja rent richting de bal. Beronja passt de bal met de wreef. Bucki is nu in balbezit. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ... Dũng Linh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Beronja probeert naar een medespeler te passen. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft de bal voor. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beronja is nu in balbezit. Beronja passt de bal zonder na te denken. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Wernecki speelt de bal door. Beronja speelt de bal door. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft de bal voor. Ciapulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toffiozy Mafiozy - `Piast Gliwice` 1:1

39e minuut.
Okocha is nu in balbezit. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Prędota met een sublieme pass. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okocha schiet op doel. Cuéllar Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gray met een sublieme pass. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov met een sublieme pass. Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 38%, `Piast Gliwice` 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toffiozy Mafiozy - `Piast Gliwice` 1:1

46e minuut.
Tadej probeert naar een medespeler te passen. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa passt de bal zonder na te denken. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.

47e minuut.
Beronja speelt de bal door. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Canbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar draait met de bal, schiet en ... Dũng Linh bokst de bal weg.

57e minuut.
Ciapulewicz geeft de bal voor. Babington kopt de bal weg. Daar is Szamocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - `Piast Gliwice` 2:1

63e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Spruch rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - `Piast Gliwice` 3:1

69e minuut.
Tadej rent richting de bal. Canbahar onderschept slim de pass. Canbahar speelt de bal door. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Canbahar geeft een lange en hoge pass. Ciapulewicz rent richting de bal. Prędota rent richting de bal. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Canbahar is nu in balbezit. Canbahar passt de bal in één keer door. Ciapulewicz is nu in balbezit. Ciapulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak geeft een hoge lob. Ciapulewicz kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 32%, `Piast Gliwice` 68%.
Toffiozy Mafiozy - `Piast Gliwice` 3:1