Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Arena Seksu
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15047
Demony Seksu North Sandwich
czas na zmiane Tactiek nowość
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán passt de bal in één keer door. Wiktorowski speelt de bal door. Chun Kit geeft de bal voor. Ferroni Marciano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiktorowski met een snelle inworp. Chun Kit geeft een hoge lob. Ferroni Marciano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - North Sandwich 1:0

4e minuut.
Lipar geeft een hoge lob. Wiktorowski speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit schiet op doel. Thiesen bokst de bal weg.

6e minuut.
Vardar is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Thiesen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - North Sandwich 2:0

11e minuut.
Matuszek geeft de bal voor. Chun Kit is nu in balbezit. Muchiut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muchiut krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán probeert naar een medespeler te passen. Paşayev rent richting de bal. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wojtczak geeft een hoge lob. Trustfull kopt de bal weg. Andreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreani geeft een hoge lob. Killeen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ѕancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - North Sandwich 2:1

18e minuut.
Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu speelt de bal door. Klungelig pakt Koumentakis de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wiktorowski is nu in balbezit. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen speelt de bal door. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ferroni Marciano geeft de bal voor. Morán controleert de bal met de borst. Chun Kit is nu in balbezit. Chun Kit haalt uit met een fantastische trap. Thiesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Trustfull rent richting de bal. Trustfull geeft de bal voor. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. Matuszek geeft de bal voor. Chun Kit geeft de bal voor. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Wiktorowski de bal. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu passt de bal in één keer door. Andreani rent richting de bal. Andreani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Chun Kit geeft een lange en hoge pass. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vardar krijgt een gele kaart. Ferroni Marciano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chun Kit zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 30%, North Sandwich 70%.
Demony Seksu - North Sandwich 2:1

47e minuut.
Wiktorowski onderschept slim de pass. Wiktorowski passt de bal met de wreef. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - North Sandwich 3:1

49e minuut.
Matuszek geeft een lange en hoge pass. Wojtczak probeert de bal aan de voet te houden. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Thiesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Udişteanu kopt de bal weg. Stankowicz controleert de bal met de borst. Stankowicz geeft de bal voor. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit geeft de bal voor. Klungelig pakt Vardar de bal. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wiktorowski passt de bal met de wreef. Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit geeft de bal voor. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel. Thiesen bokst de bal weg.

68e minuut.
Chun Kit kopt de bal weg. Trustfull controleert de bal met de borst. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Thiesen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - North Sandwich 4:1

77e minuut.
Ѕancho probeert naar een medespeler te passen. Morán kopt de bal weg. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Thiesen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar is nu in balbezit. Lipar passt de bal zonder na te denken. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Thiesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lipar zal de hoekschop nemen. Chun Kit krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Ferroni Marciano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chun Kit geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferroni Marciano de bal. Paşayev speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Chun Kit passt de bal in één keer door. Matuszek met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar haalt uit met een fantastische trap. Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipar is nu in balbezit. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel. Thiesen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - North Sandwich 5:1

84e minuut.
Płachecki probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal met de wreef. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 34%, North Sandwich 66%.
Demony Seksu - North Sandwich 5:1