Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Victoria Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 15858
Grom-Victoria Lufa!
NOWA Tactiek 5-2-3 NeW
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić is nu in balbezit. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Novara met een sublieme pass. Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft de bal voor. Wieniawa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grom-Victoria - Lufa! 0:1

15e minuut.
Savaşkan kopt de bal weg. Grigorie rent richting de bal. Grigorie passt de bal met de wreef. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wieniawa schiet op doel. Gorun speelt de bal door. Ávila kopt de bal weg. Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een hoge lob. Gorun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Georgsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie haalt uit met een fantastische trap. Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Klungelig pakt Zagdański de bal. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grom-Victoria 67%, Lufa! 33%.
Grom-Victoria - Lufa! 0:1

46e minuut.
Berkebay komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Berkebay probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa is nu in balbezit. Kosmalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosmalski krijgt een gele kaart. Wieniawa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Berkebay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Theuwen met de inworp. Prudhomme probeert naar een medespeler te passen. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Georgsen is nu in balbezit. Georgsen passt de bal met de wreef. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Omran komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Georgsen speelt de bal door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình geeft een hoge lob. Talmann springt en kopt de bal. Şamilsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Novara geeft een lange en hoge pass. Zagdański kopt de bal weg. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Gorun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grom-Victoria - Lufa! 0:2

86e minuut.
Berkebay is nu in balbezit. Berkebay passt de bal zonder na te denken. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grom-Victoria - Lufa! 0:3

87e minuut.
Stefaniszyn rent richting de bal. Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Muntean kopt de bal weg. Talmann is nu in balbezit. Talmann draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy bokst de bal weg. Daar is Milanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talmann is nu in balbezit. Milanić onderschept slim de pass. Milanić met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bùi Bình neemt de hoekschop. Muntean springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grom-Victoria - Lufa! 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grom-Victoria 49%, Lufa! 51%.
Grom-Victoria - Lufa! 1:3