Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Szmacianka Witch
RENAULT Tactiek 532Dcwl
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Daar is Buraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honus is nu in balbezit. Buraczek onderschept slim de pass. Buraczek schiet op doel. Hegyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Szmacianka - Witch 0:1

15e minuut.
Powierża speelt de bal door. Louwette rent richting de bal. Louwette passt de bal zonder na te denken. Buraczek is nu in balbezit. Buraczek schiet op doel. Hegyi bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Bachelet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dgebuadze is nu in balbezit. Zabijakin onderschept slim de pass. Zabijakin draait met de bal, schiet en ... Hegyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rahis verovert de bal door een tackle van achteren. Rahis speelt de bal door. Daar is Zanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanni geeft een lange en hoge pass. Kajetanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Louwette probeert naar een medespeler te passen. Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński met een sublieme pass. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacha met een sublieme pass. Tyson rent richting de bal. Tyson draait met de bal, schiet en ... Jedynasiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Szmacianka - Witch 1:1

40e minuut.
Zanni passt de bal in één keer door. Rahis rent richting de bal. Rahis geeft een hoge lob. Tyson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rahis passt de bal zonder na te denken. Pingo met een sublieme pass. Kajetanowicz rent richting de bal. Kajetanowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Szmacianka - Witch 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Szmacianka 36%, Witch 64%.
SKS Szmacianka - Witch 2:1

58e minuut.
Sulich probeert de bal aan de voet te houden. Opasiński speelt de bal door. Sulich heeft problemen om de bal te vangen. Kajetanowicz rent richting de bal. Kajetanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Małaniak geeft de bal voor. Louwette probeert de bal met de borst te controleren. Louwette geeft een hoge lob. Buraczek is nu in balbezit. Buraczek draait met de bal, schiet en ... Hegyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Opasiński met een sublieme pass. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek draait met de bal, schiet en ... Hegyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Szmacianka - Witch 2:2

73e minuut.
Powierża onderschept slim de pass. Zanni is nu in balbezit. Zanni met een sublieme pass. Kajetanowicz rent richting de bal. Kajetanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pingo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Opasiński passt de bal zonder na te denken. Buraczek rent richting de bal. Dgebuadze is nu in balbezit. Buraczek onderschept slim de pass. Buraczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Szmacianka 28%, Witch 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Szmacianka - Witch 2:2