Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. FC Halemba 2
nowa Tactiek *KSG*
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 66
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


19e minuut.
Abutalıbov kan de bal niet met de borst controleren. Mierzeja rent richting de bal. Mierzeja passt de bal zonder na te denken. Angenent is nu in balbezit. Angenent draait met de bal, schiet en ... Pâslaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Šinor geeft een hoge lob. Zhivkov is nu in balbezit. Met opzet legt Ait Lahcen zijn tegenspeler op de grond. Ait Lahcen krijgt een gele kaart. Zhivkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhivkov met een snel genomen vrije trap. Valavuori krijgt zijn hoofd ertegen. Villarroel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Halemba 2 1:0

24e minuut.
Zhivkov geeft een hoge lob. Pawliszyn kopt de bal weg. Bolli heeft problemen om de bal te vangen. Valavuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavuori draait met de bal, schiet en ... Villarroel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov schiet op doel. Pâslaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiejski K. S. - FC Halemba 2 1:1

45e minuut.
Mierzeja passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Angenent rent richting de bal. Angenent draait met de bal, schiet en ... Pâslaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 50%, FC Halemba 2 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejski K. S. - FC Halemba 2 1:1

68e minuut.
Mierzeja passt de bal zonder na te denken. Ait Lahcen is nu in balbezit. Kobylański is nu in balbezit. Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Šinor passt de bal met de wreef. Valavuori rent richting de bal. Bolli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolli krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kid Abelha verovert de bal door een tackle van achteren. Kostecki rent richting de bal. Kostecki passt de bal met de wreef. Valavuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavuori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri passt de bal zonder na te denken. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavuori rent richting de bal. Valavuori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Knioch zijn tegenspeler op de grond. Knioch krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Kid Abelha probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fajardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abutalıbov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Halemba 2 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 53%, FC Halemba 2 47%.
Wiejski K. S. - FC Halemba 2 1:2