Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: gmochy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17728
gmochy BVB Dortmund 009
antidotum Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Boccardi met een sublieme pass. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - BVB Dortmund 009 1:0

3e minuut.
Schiavone passt de bal met de wreef. Słowiok is nu in balbezit. Słowiok passt de bal in één keer door. Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Lippai met een snelle inworp. Schiavone rent richting de bal. Schiavone passt de bal met de wreef. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Weber passt de bal met de wreef. Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu begaat een overtreding. Vulpescu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hoefkens is nu in balbezit. Hoefkens passt de bal zonder na te denken. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok onderschept slim de pass. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lozada met de inworp. Cardona rent richting de bal. Cardona geeft de bal voor. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok schiet op doel. Wawrzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Schiavone passt de bal zonder na te denken. Lippai is nu in balbezit. Lippai passt de bal in één keer door. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cardona is nu in balbezit. Weber onderschept slim de pass. Boccardi begaat een overtreding. Weber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weber wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Schiavone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filuba komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Setrakyan speelt de bal door. Boccardi geeft een lange en hoge pass. Engwall probeert de bal met de borst te controleren. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Aveni geeft een hoge lob. Słowiok is nu in balbezit. Hoefkens is nu in balbezit. Słowiok rent richting de bal. Słowiok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Engwall is nu in balbezit. Aveni verovert de bal door een tackle van achteren. Aveni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - BVB Dortmund 009 2:0

45e minuut.
Daar is Boccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccardi geeft een lange en hoge pass. Hoefkens kopt de bal weg. Daar is Aveni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aveni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - BVB Dortmund 009 3:0

45e minuut.
Szleter komt het veld opgelopen. Hein komt het veld opgelopen. Parkinson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 49%, BVB Dortmund 009 51%.
gmochy - BVB Dortmund 009 3:0

49e minuut.
Chmieliński geeft de bal voor. Parkinson kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardona de bal. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai met een sublieme pass. Kustosz onderschept slim de pass. Aveni probeert naar een medespeler te passen. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lippai geeft een hoge lob. Kustosz kopt de bal weg. Lippai geeft een hoge lob. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Parkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Parkinson speelt de bal door. Weber met een sublieme pass. Muscă rent richting de bal. Muscă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Weber heeft problemen om de bal te vangen. Weber met een sublieme pass. Inuwa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muscă de bal. Muscă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Aveni verovert de bal door een tackle van achteren. Hoefkens is nu in balbezit. Aveni is nu in balbezit. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - BVB Dortmund 009 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 66%, BVB Dortmund 009 34%.
gmochy - BVB Dortmund 009 4:0