Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BVB Dortmund 009 FC KOPENHAGA
4-4-2 Tactiek moja
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen adequate
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Infortunio passt de bal zonder na te denken. Lozada geeft de bal voor. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Weber geeft de bal voor. Infortunio kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marzec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel. Marzec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 1:0

3e minuut.
Buitenspel voor Infortunio. Goede buitenspelval van de verdediging. Basaure neemt vlug de vrije trap. Setrakyan heeft problemen om de bal te vangen. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tochouroglou rent richting de bal. Tochouroglou speelt de bal door. Sparv heeft problemen om de bal te vangen. Sparv geeft een hoge lob. Načić maakt een snoekduik en kopt de bal. Wawrzak bokst de bal weg.

10e minuut.
Lozada geeft de bal voor. Weber rent richting de bal. Weber passt de bal in één keer door. Muscă rent richting de bal. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 2:0

19e minuut.
Načić heeft problemen om de bal te vangen. Načić passt de bal in één keer door. Sparv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparv geeft een hoge lob. Nierychlewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Weber met een sublieme pass. Lozada is nu in balbezit. Lozada met een sublieme pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 3:0

26e minuut.
Setrakyan geeft de bal voor. Daar is Basaure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infortunio is nu in balbezit. Infortunio haalt uit met een fantastische trap. Marzec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 4:0

27e minuut.
Niedźwiedzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inuwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weber geeft een hoge lob. Muscă maakt een snoekduik en kopt de bal. Marzec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 5:0

32e minuut.
Weber probeert naar een medespeler te passen. Inuwa rent richting de bal. Inuwa speelt de bal door. Muscă rent richting de bal. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Setrakyan probeert naar een medespeler te passen. Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. Infortunio passt de bal zonder na te denken. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ... Marzec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa passt de bal zonder na te denken. Weber speelt de bal door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 6:0

45e minuut.
Niedźwiedzki met een sublieme pass. Ngọc Lân met een sublieme pass. Weber geeft de bal voor. Infortunio is nu in balbezit. Infortunio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 7:0

45e minuut.
Parkinson komt het veld opgelopen. Hein komt het veld opgelopen. Szleter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB Dortmund 009 33%, FC KOPENHAGA 67%.
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 7:0

47e minuut.
Inuwa rent richting de bal. Inuwa geeft de bal voor. Basaure verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ... Marzec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan speelt de bal door. Inuwa speelt de bal door. Infortunio is nu in balbezit. Infortunio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mckay geeft een hoge lob. Inworp. Parkinson met een snelle inworp. Weber geeft een hoge lob. Muscă krijgt zijn hoofd ertegen. Marzec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mckay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basaure rent richting de bal. Infortunio onderschept slim de pass. Infortunio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 8:0

68e minuut.
Setrakyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkinson passt de bal met de wreef. Muscă is nu in balbezit. Muscă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Basaure met een sublieme pass. Kijowski geeft een hoge lob. Tochouroglou speelt de bal door. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tochouroglou geeft de bal voor. Nierychlewski rent richting de bal. Daar is Načić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Infortunio draait met de bal, schiet en ... Basaure speelt de bal door. Sparv heeft problemen om de bal te vangen. Parkinson rent richting de bal. Parkinson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Setrakyan passt de bal in één keer door. Parkinson met een sublieme pass. Weber speelt de bal door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Basaure geeft een hoge lob. Koniarek rent richting de bal. Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sparv passt de bal in één keer door. Tochouroglou geeft een hoge lob. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... Wawrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB Dortmund 009 39%, FC KOPENHAGA 61%.
BVB Dortmund 009 - FC KOPENHAGA 8:1