Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buraczki Dymano Michałowice
ONE Tactiek jutro bedzie lep
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Zabokrzycki met een sublieme pass. Ambrosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosin passt de bal met de wreef. Daar is Kolák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Dymano Michałowice 1:0

11e minuut.
Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Knego rent richting de bal. Knego passt de bal met de wreef. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Knego met een sublieme pass. Bütünay rent richting de bal. Bütünay passt de bal met de wreef. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap. Morena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Knego probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Garcia speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ołówek geeft een hoge lob. Knego kopt de bal weg. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap. Morena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buraczki - Dymano Michałowice 1:1

33e minuut.
Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek geeft een hoge lob. Nilă rent richting de bal. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Dymano Michałowice 1:2

41e minuut.
Maćkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Maćkowiak geeft een hoge lob. Lăpuşte kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bütünay geeft een hoge lob. Ortega is nu in balbezit. Nilă begaat een overtreding. Nilă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buraczki 59%, Dymano Michałowice 41%.
buraczki - Dymano Michałowice 1:2

46e minuut.
de Quadros komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Huber passt de bal met de wreef. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki geeft een hoge lob. Kolák heeft problemen om de bal te vangen. Kolák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Zabokrzycki passt de bal met de wreef. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski passt de bal zonder na te denken. Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolák schiet op doel. Manicera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ambrosin probeert de bal aan de voet te houden. Bütünay is nu in balbezit. Bütünay passt de bal in één keer door. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Huber passt de bal in één keer door. Inczewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miszkiel. Miszkiel krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Manicera met een harde bal richting middenveld. Rüstəmbəyli kopt de bal weg. Mastronardo geeft een hoge lob. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bütünay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki rent richting de bal. Knego is nu in balbezit. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martina komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte passt de bal in één keer door. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Inczewski passt de bal in één keer door. Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolák schiet op doel. Manicera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buraczki - Dymano Michałowice 2:2

69e minuut.
Martina bereikt de bal nog maar net als eerste. Martina geeft een lange en hoge pass. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros draait met de bal, schiet en ... Morena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Dymano Michałowice 2:3

71e minuut.
Kolák rent richting de bal. Fraile onderschept slim de pass. Fraile geeft de bal voor. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martina geeft een hoge lob. de Quadros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Dymano Michałowice 2:4

75e minuut.
de Quadros passt de bal zonder na te denken. Knego bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Dymano Michałowice 2:5

80e minuut.
Miszkiel passt de bal in één keer door. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte speelt de bal door. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arseni geeft een lange en hoge pass. Lăpuşte rent richting de bal. Huber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huber krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki geeft de bal voor. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros geeft een hoge lob. Kotewecki krijgt zijn hoofd ertegen. Morena bokst de bal weg.

87e minuut.
Lăpuşte speelt de bal door. Garcia is nu in balbezit. Garcia geeft een hoge lob. Kolák is nu in balbezit. Kolák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Dymano Michałowice 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buraczki 54%, Dymano Michałowice 46%.
buraczki - Dymano Michałowice 3:5