Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauzen City buraczki
na bezrybie Tactiek ONE
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
70.8 gemiddelde waardering 64.8
incredible Schieten formidable
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Favre probeert naar een medespeler te passen. Timoskainen speelt de bal door. Matošević is nu in balbezit. Dudra onderschept slim de pass. Dudra draait met de bal, schiet en ... Madsen bokst de bal weg.

14e minuut.
Segri rent richting de bal. Segri geeft een hoge lob. Malik is nu in balbezit. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brownhill met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu met een sublieme pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Malik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orúe komt het veld opgelopen. Smolarek met een snelle inworp. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen. Brownhill geeft een hoge lob. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - buraczki 1:0

24e minuut.
Favre is nu in balbezit. Favre passt de bal in één keer door. Orúe onderschept slim de pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Madsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huber met een sublieme pass. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba geeft een hoge lob. Favre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tauzen City - buraczki 1:1

32e minuut.
Garaba passt de bal met de wreef. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill passt de bal met de wreef. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Llamas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paliga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garaba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - buraczki 2:1

38e minuut.
Zabokrzycki speelt de bal door. Rüstəmbəyli speelt de bal door. Tupalski heeft problemen om de bal te vangen. Favre verovert de bal door een tackle van achteren. Favre schiet op doel. Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bülbüloğlu met een sublieme pass. Segri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Llamas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - buraczki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 48%, buraczki 52%.
Tauzen City - buraczki 3:1

52e minuut.
Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Llamas bokst de bal weg.

60e minuut.
Smolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarek geeft een hoge lob. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - buraczki 4:1

63e minuut.
Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een lange en hoge pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Llamas bokst de bal weg.

64e minuut.
Bukraba speelt de bal door. Huber is nu in balbezit. Huber passt de bal met de wreef. Dudra rent richting de bal. Dudra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Brownhill rent richting de bal. Brownhill passt de bal met de wreef. Paliga met een sublieme pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brownhill met de inworp. Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu met een sublieme pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Favre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inczewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Brownhill rent richting de bal. Huber begaat een overtreding. Huber krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 43%, buraczki 57%.
Tauzen City - buraczki 4:1