Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34570
CFF Sparta Rzeszów Jezus żyje!
Twierdza 532def Tactiek bro 3
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 62.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen incredible


2e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Niedbała heeft problemen om de bal te vangen. Canavaro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Canavaro naar de kleedkamers voor een vroege douche. Niedbała roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Niedbała kan niet meer verder spelen. Turczyński komt het veld opgelopen. Zlo met een snel genomen vrije trap. Daar is Broź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 1:0

17e minuut.
Broź geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caxaría met de inworp. Daar is Treder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Spaić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caxaría met een snelle inworp. Treder is nu in balbezit. Treder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zlo probeert naar een medespeler te passen. Caxaría is nu in balbezit. Met opzet legt Covrig zijn tegenspeler op de grond. Covrig krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Błażkiewicz met een sublieme pass. Turczyński kopt de bal weg. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder rent richting de bal. Treder draait met de bal, schiet en ... Seragnoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tündersepp speelt de bal door. Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Seragnoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 2:0

33e minuut.
Amariei geeft een lange en hoge pass. Ciocoiu is nu in balbezit. De La Espada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciocoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amariei zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Błażkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Caxaría passt de bal met de wreef. Zlo met een sublieme pass. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Seragnoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 3:0

36e minuut.
Broź geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tan stond buitenspel. Contreras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rousse is nu in balbezit. Rousse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Stucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucchi passt de bal in één keer door. Treder met een sublieme pass. Rousse is nu in balbezit. Rousse draait met de bal, schiet en ... Seragnoli bokst de bal weg.

42e minuut.
Zlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlo passt de bal zonder na te denken. Caxaría speelt de bal door. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 38%, Jezus żyje! 62%.
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 3:0

47e minuut.
Broź speelt de bal door. Wyns speelt de bal door. Zlo is nu in balbezit. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rousse haalt uit met een fantastische trap. Seragnoli speelt de bal door. Caxaría kopt de bal weg. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stucchi. Rousse raakt geblesseerd tijdens het duel. Zlo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Treder is nu in balbezit. Treder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Stucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündersepp verovert de bal door een tackle van achteren. Tündersepp passt de bal met de wreef. Rousse is nu in balbezit. Rousse draait met de bal, schiet en ... Seragnoli bokst de bal weg.

55e minuut.
Turczyński is nu in balbezit. Turczyński passt de bal met de wreef. Zlo met een sublieme pass. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Treder is nu in balbezit. Treder passt de bal met de wreef. Tan probeert naar een medespeler te passen. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Broź geeft de bal voor. Turczyński probeert de bal aan de voet te houden. Contreras met een sublieme pass. Tan is nu in balbezit. Tan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Venhoranta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Rousse is nu in balbezit. Broź is nu in balbezit. Rousse onderschept slim de pass. Rousse draait met de bal, schiet en ... Seragnoli bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Espada met de inworp. Zlo is nu in balbezit. Caxaría rent richting de bal. Caxaría geeft een hoge lob. Seragnoli bokst de bal weg.

72e minuut.
Caxaría kan de bal niet met de borst controleren. Amariei is nu in balbezit. Amariei passt de bal zonder na te denken. Tan rent richting de bal. Tan haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Espada rent richting de bal. Ciocoiu onderschept slim de pass. Ciocoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Spaić verovert de bal door een tackle van achteren. Spaić speelt de bal door. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 3:1

80e minuut.
Turczyński passt de bal zonder na te denken. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder passt de bal zonder na te denken. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 4:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belada met de inworp. Covrig geeft een lange en hoge pass. Amariei maakt een snoekduik en kopt de bal. Błażkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 51%, Jezus żyje! 49%.
CFF Sparta Rzeszów - Jezus żyje! 4:2