Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orzeł Lisia Góra FC Gladiatorzy
5212 L Tactiek G-G
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Capota passt de bal met de wreef. Brama is nu in balbezit. Brama passt de bal in één keer door. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ... Bengüer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brama rent richting de bal. Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Heiné is nu in balbezit. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - FC Gladiatorzy 1:0

7e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Rondana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tianjin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino geeft de bal voor. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ... Bengüer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Klička is nu in balbezit. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ speelt de bal door. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Bădescu speelt de bal door. Rondana speelt de bal door. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin draait met de bal, schiet en ... Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stuppa is nu in balbezit. Met opzet legt Rondana zijn tegenspeler op de grond. Stuppa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hodal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capota is nu in balbezit. Capota geeft een hoge lob. Brama springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. Bacigalupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cuzino geeft een hoge lob. Capota rent richting de bal. Capota geeft een lange en hoge pass. Brama rent richting de bal. Brama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - FC Gladiatorzy 2:0

34e minuut.
Wojciulewicz met een sublieme pass. Bădescu met een sublieme pass. Rondana geeft een hoge lob. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciulewicz met de inworp. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. Bacigalupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - FC Gladiatorzy 2:1

40e minuut.
Wojciulewicz geeft een hoge lob. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gierus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 64%, FC Gladiatorzy 36%.
KS Orzeł Lisia Góra - FC Gladiatorzy 2:1

49e minuut.
Gierus geeft een lange en hoge pass. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal zonder na te denken. Heiné is nu in balbezit. Heiné draait met de bal, schiet en ... Bengüer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bădescu kopt de bal weg. Stuppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Di Meco kopt de bal weg. Rondana heeft problemen om de bal te vangen. Stuppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana onderschept slim de pass. Rondana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Capota rent richting de bal. Calderón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stuppa neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Stuppa geeft de bal voor. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - FC Gladiatorzy 3:1

72e minuut.
Di Meco met de inworp. Tianjin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stuppa ... Strafschop! Directe rode kaart, Stuppa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stuppa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tianjin raakt geblesseerd tijdens het duel. Tianjin neemt de penalty, wat een uithaal! Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu passt de bal met de wreef. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 71%, FC Gladiatorzy 29%.
KS Orzeł Lisia Góra - FC Gladiatorzy 3:1