Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orzeł Lisia Góra OKS Zatorze Olsztyn
5212 L Tactiek Atak!
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


16e minuut.
Akköprü rent richting de bal. Akköprü passt de bal met de wreef. Wetzel rent richting de bal. Klungelig pakt Wetzel de bal. Wetzel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Latuperisa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirsaar rent richting de bal. Kirsaar geeft een hoge lob. Valdéz maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Gierus de bal onder controle te krijgen. Bacigalupo bokst de bal weg.

30e minuut.
Latuperisa geeft de bal voor. Klungelig pakt Wetzel de bal. Galanomatis is nu in balbezit. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev speelt de bal door. Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

33e minuut.
Wetzel speelt de bal door. Latuperisa is nu in balbezit. Klungelig pakt Latuperisa de bal. Latuperisa geeft een lange en hoge pass. Wetzel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 70%, OKS Zatorze Olsztyn 30%.
KS Orzeł Lisia Góra - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

64e minuut.
Klička onderschept slim de pass. Wetzel rent richting de bal. Wetzel passt de bal zonder na te denken. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel. Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa geeft een hoge lob. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Bacigalupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

77e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capota. Garcés raakt geblesseerd tijdens het duel. Garcés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Wetzel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schwarzer komt het veld opgelopen. Pastoriza komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pastoriza geeft de bal voor. Stuppa rent richting de bal. Wetzel onderschept slim de pass. Galanomatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanomatis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mladenov zal de hoekschop nemen. Valdéz kopt de bal weg. Yeniyemiş is nu in balbezit. Wetzel onderschept slim de pass. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 67%, OKS Zatorze Olsztyn 33%.
KS Orzeł Lisia Góra - OKS Zatorze Olsztyn 0:2