Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów Fc Azulgrana
sokker - Tactiek abc
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Nordbø met de inworp. Testi is nu in balbezit. Todor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todor krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dirda onderschept slim de pass. Testi rent richting de bal. Testi probeert naar een medespeler te passen. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Burszta bokst de bal weg.

18e minuut.
Petrovic geeft een lange en hoge pass. Ingþórsson is nu in balbezit. Ingþórsson geeft de bal voor. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Gyurta de bal. Çelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelaj passt de bal in één keer door. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski schiet op doel. Hargitai bokst de bal weg.

22e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stemporowski stond buitenspel. Gyurta neemt vlug de vrije trap. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burszta bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Kornilenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornilenko geeft een lange en hoge pass. López rent richting de bal. Mihkelson verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chiţu passt de bal zonder na te denken. Çelaj controleert de bal met de borst. Gyurta rent richting de bal. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bonvino passt de bal zonder na te denken. Çelaj rent richting de bal. Çelaj met een sublieme pass. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 1:0

39e minuut.
Kornilenko met een snelle inworp. Żabski rent richting de bal. Żabski met een sublieme pass. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. Burszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Çelaj probeert naar een medespeler te passen. Todor probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 2:0

41e minuut.
Testi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testi geeft een lange en hoge pass. Nordbø heeft problemen om de bal te vangen. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson schiet op doel. Paal! Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Çelaj is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 61%, Fc Azulgrana 39%.
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 2:0

50e minuut.
Kornilenko passt de bal met de wreef. Gyurta met een sublieme pass. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 2:1

57e minuut.
Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski onderschept slim de pass. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żabski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyurta wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
López is nu in balbezit. Mihkelson verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurta is nu in balbezit. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson schiet op doel. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 2:2

67e minuut.
Zucca onderschept slim de pass. Zucca passt de bal zonder na te denken. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. Burszta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 2:3

68e minuut.
Jónasson komt het veld opgelopen. Goździkowy komt het veld opgelopen. Dalmaz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chiţu geeft een lange en hoge pass. Hrebeník is nu in balbezit. Stemporowski onderschept slim de pass. Stemporowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 3:3

73e minuut.
Hargitai trapt de bal weg van het doel. Gyurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurta passt de bal met de wreef. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Todor rent richting de bal. Todor probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Mihkelson heeft problemen om de bal te vangen. Stange is nu in balbezit. Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gyurta kopt de bal weg. Todor met een sublieme pass. Mihkelson probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gyurta kopt de bal weg. Mihkelson rent richting de bal. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 3:4

84e minuut.
Nordbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordbø passt de bal met de wreef. Gyurta met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gyurta met een sublieme pass. Klungelig pakt Kornilenko de bal. Kornilenko passt de bal met de wreef. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 58%, Fc Azulgrana 42%.
JKS Olimpia Jeżów - Fc Azulgrana 3:4